OTAC NASTRADALE MARE ANĐELKOVIĆ GRLI SESTRU DRAGANA VLAHOVIĆA! Najpotresnije scene ispred "Ribnikara" - Porodice savladale emocije! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

03.11.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj ljudi se okupio da oda počast nastradaloj deci i čuvaru škole u masakru koji se dogodio pre šest meseci u OŠ ''Vladislav Ribnikar''. Među njima su i porodice ubijene dece, kao i porodica stradalog pripadnika obezbeđenja Drgana Vlahovića.

OTAC NASTRADALE MARE ANĐELKOVIĆ GRLI SESTRU DRAGANA VLAHOVIĆA! Najpotresnije scene ispred "Ribnikara" - Porodice savladale emocije! (FOTO, VIDEO)

Foto: Republika/A. POPOVIĆ

asd

Ispred "Ribnikara" su Draganove dve sestre, sestre Katarine Martinović, kao i otac i brat Andriane Dukić.

Najpotresnija zabeležna scena bio je trenutak kada je otac nastradale devojčice Mare Anđelković zagrlio sestru Dragana Vlahovića. U tom trenutku je majku Angeline Aćimović slomila tuga i savladale su je emocije, nakon čega su je ostali članovi porodice zagrlili.

Republika

Foto: Republika/A. POPOVIĆ

Roditelji nastradale dece se neutešno grle

Majka Andrije Čikića naslonila se na supruga koji netremice gleda 10 upaljenih sveća.

Podsećamo, danas se navršava 6 meseci od strašnog zločina koji se dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je učenik sedmog razreda Kosta K. usmrtio hicima iz pištolja deset svojih vršnjaka i pripadnika obezbeđenja Dragana Vlahovića.

Nakon zločina, Kosta K. se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, gde je zatvoren u posebnom odeljenju i u toku je veštačenje njegovog zdravstvenog stanja i ličnosti.

Njegov otac je takođe u pritvoru nakon zločina, jer se sumnjiči da nije adekvatno obezbedio oružje kojim je dečak ubica napravio masakr.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading