SILOVAO, PA ZAPALIO DEVOJKU KOJA JE STOPIRALA NA AUTO-PUTU KOD JAGODINE: Monstrum nikada ne bi bio otkriven da nije bilo OVOGA - Jelenina sudbina gora od svakog HOROR filma

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna policija našla se u blizini naplatne rampe Jagodine, kada su pronašli devojku potpuno nagu, sa povredama nastalim od požara, paljenja, kao i sa povredama glave.

SILOVAO, PA ZAPALIO DEVOJKU KOJA JE STOPIRALA NA AUTO-PUTU KOD JAGODINE: Monstrum nikada ne bi bio otkriven da nije bilo OVOGA - Jelenina sudbina gora od svakog HOROR filma

Foto: Youtube/Printscreen/PRVA, pixabay.com, shuttestock

Jeziva smrt mlade Jelene potresla je javnost i celu Srbiju, kada je na izlazu iz Jagodine otpočeo njen pakao.

Osamnaestogodišnjakinja Jelena Đorđević, stopirala je na ovoj deonici, kada je naišla na monstruma koji je silovao i tukao pištoljem, da bi je na kraju zapalio, a sve se dogodilo 2. jula 1996. godine.

Kako se ranije pisalo, saobraćajna policija našla se u blizini naplatne rampe Jagodine, kada su pronašli devojku potpuno nagu, sa izrazitim povredama nastalim od požara, paljenja, sa povredama glave, ali u svesnom stanju.

Policajci su bili šokirani da se u trenutku nisu odmah ni zaustavili. Užasnuti prizorom, odvezli su devojku istog momenta u bolnicu, kada im je Jelena ispričala da je silovana, pretučena, polivena benzinom i zapaljena od strane nepoznatog lica.

Lekari su se uzalud borili za njen život. Sa preko 80 posto izgorele površine kože, ipak je uspela u velikim bolovima da iznese detaljnu izjavu. 

Žrtva monstruoznog mučenja prošla je kroz neopisive patnje, da bi na kraju posle, osam sati horora, ipak izgubila bitku za život.

Do detalja opisala zločin

Republika

Foto: Youtube/Printscreen/PRVA

 

Jelena je tada izjavila da je krenula kod prijateljice u Ćupriju, a kako nije bilo autobusa, ona je stopirala. 

Stao je automobil marke "zastave 101" žute boje. Nepoznati muškarac rekao je da treba samo nešto da odnese prijatelju, nakon čega će je odvesti do Ćuprije. U jednom momentu zaustavio je automobil, ušao u kukuruz i od nesrećne devojke tražio da se skine. Uperio joj je pištolj u glavu. A onda je od nje zahtevao da imaju seksualni odnos i tako je Jelena silovana u automobilu.

Nastavio je da vozi ka Končarevu. Kod nekog polja je izvukao iz automobila preko vozačevog sedišta, a onda je pištoljem udario po glavi više od 20 puta. Iz gepeka je izvadio plastičnu flašu sa benzinom, polio, zapalio upaljačem i svo vreme se smejao. Nesrećna devojka je počela da gori. 

Jelena je počela da se valja po zemlji kako bi ugasila vatru, a onda počela da se kreće tražeći pomoć.

Kako je priveden monstrum?

O ovom jezivom zločinu, mediji su izveštavali svakodnevno. Nakon čega je snimana i rekonstrukcija zločina u emisiji "Dosije", kada se autorima javio upravo nasilnik ubica, Mlađa Milovanović! 

Kako se i tada izveštavalo, ovo lice je policiji do tada bilo nepoznato, međutim, Jelena ga je zapamtila za sva vremena. 

Naime, u policijsku stanicu ušetao je čovek i dao kompletne informacije o napadaču.

- Nama je taj čovek rekao da se to lice zove Mlađa Milovanović, približnu starost, njegovu tačnu adresu u Paraćinu i da je po zanimanju roletnar - izjavio je tadašnji policajac Ivanović.

Mučna devojka je uspela da odgonetne policajcima da li se radi o osobi koja joj je počinila zločin, a nakon nekoliko sati, pala je u komu, da bi sledeće jutro preminula.

Mlađa Milovanović je prvobitno osuđen na smrtnu kaznu, a potom je kazna preinačena na 40 godina robije.

Monstrum se pred Okružnim sudom u Jagodini branio rečima da nikada nije ni video ni upoznao Jelenu Đorđević. U vreme izvršenja zločina Milovanović je imao 44 godine.

- Žao mi je što je tragično završila svoj život. Žao mi je i njenih roditelja. Na Pravnom fakultetu sam iz kriminalistike dobio čistu devetku. Da sam počinio taj zločin, znao bih kako da sakrijem dokaze. Niko me nikada ne bi otkrio. Uveravam vas da sam nevin. Iako ležim u zatvoru, nisam nervno popustio. Ne osećam se krivim. Osuditi nevinog čoveka je najveći zločin na svetu... - kazao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading