DRAMATIČAN SUDAR NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NIŠ! U stravičnom sudaru smrskan MERCEDES, saobraćaj u totalnom haosu!

Autor:

Hronika

28.10.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas, na auto-putu Beograd-Niš, tačnije kod isključenja za Lapovo, dogodila se saobraćajna nezgoda koja je izazvala veliku pažnju vozača.

DRAMATIČAN SUDAR NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NIŠ!  U stravičnom sudaru smrskan MERCEDES, saobraćaj u totalnom haosu!

Foto: republika.rs

Najnovija vest

 Prema prvim informacijama, u nesreći su učestvovala najmanje dva putnička vozila - Mercedes i Volkswagen.

Snimci koji su objavljeni na popularnoj Instagram stranici Serbialive_vesti otkrivaju razmere ovog sudara. Mercedes je potpuno zgužvan kako napred, tako i pozadi, što nam ukazuje na to da je došlo do snažnog udarca. Međutim, trenutno nije jasno da li je ovde reč o sudaru više vozila ili je Mercedes, od siline udarca, udario u bankinu.

 

 


Nažalost, u ovom trenutku nema informacija o eventualno povređenim osobama. Saobraćaj na ovoj deonici puta je otežan, a ekipe hitne pomoći i saobraćajne policije su na licu mesta kako bi pružile neophodnu pomoć i regulisale saobraćaj.

Očevici kažu da je scena na mestu nesreće zaista dramatična. Uništena vozila, iskrivljena metalna karoserija, polomljeni stakli - sve to svedoči o silini sudara. Vozači koji su se zatekli u blizini su bili u šoku zbog veličine i posledica ovog incidenta.

Nadamo se da povređenih nema, ali ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati. Ostanite uz nas kako biste bili u toku sa najnovijim informacijama o ovoj saobraćajnoj nezgodi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading