MONSTRUM IZ SREMSKE MITROVICE KONAČNO IZA REŠETAKA! Završeno suđenje nasilniku - pretukao suprugu, pa brutalno ujeo za obraz

Autor:

Hronika

10.10.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva presuda od aprila 2022. godine, kada je D. O. bio uslovno osuđen, preinačena je u dve godine zatvora.

MONSTRUM IZ SREMSKE MITROVICE KONAČNO IZA REŠETAKA! Završeno suđenje nasilniku - pretukao suprugu, pa brutalno ujeo za obraz

Foto: Twitter/KALABASTER/SCREENSHOT

Nasilje u Sremskoj Mitrovici

Danas je u Osnovnom sudu u Sremskoj Mitrovici održano suđenje D. O, zbog optužbe da je pretukao suprugu K. M, na javnom mestu, u sremskomitrovačkoj bolnici i ispred bolnice u avgustu ove godine a nasilnik je osuđen na dve godine zatvora.

Protiv D. O. koji je u avgustu napao svoju bivšu nevenčanu suprugu K.M, u razmaku od godinu donete su dve presude zbog nasilja u porodici. Prva presuda od aprila 2022. godine, kada je D. O. bio uslovno osuđen, preinačena je u dve godine zatvora.

On je 21. avgusta prvo napao svoju bivšu nevenčanu suprugu dok je bila u poseti njegovoj majci, ispred bolnice je povukao za kosu, potom udario i rukom stiskao glavu o zid zgrade sremskomitrovačke bolnice ispred koje se dogodio napad a zatim je krvnički ugrizao za obraz.

Presudom Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici od 10. oktobra D. O. iz Sremske Mitrovice osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od dve godine zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici. Tokom suđenja D. O. se izjasnio kao kriv, pritvor mu je produžen do izdržavanja kazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading