MRTAV PIJAN PRETUKAO SUPRUGU U SEDMOM MESECU TRUDNOĆE: Bežala po livadi kako bi spasila svoj i bebin život!

Autor:

Hronika

08.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica ne želi da čuje za nju jer nije želela da abortira.

MRTAV PIJAN PRETUKAO SUPRUGU U SEDMOM MESECU TRUDNOĆE: Bežala po livadi kako bi spasila svoj i bebin život!

Foto: Shutterstock

Nevena Nešić (29) iz okoline Beograda, došla je iz Kragujevca zbog ljubavi, međutim, umesto pažnje i nežnosti, dobila je brutalne batine i to u sedmom mesecu trudnoće!

Nesrećna devojka, otkrila je za Telegraf detalje kobne noći, kada je u koncu ostala živa, ne samo ona, već i dete koje nosi u stomaku. 

- Moj muž ima dosta problema sa alkoholom, dešavala su se stalno neke uvrede, a tog 17. avgusta je sve eksaliralo - počinje razgovor mlada devojka.

- Bio je u kafani od 10h ujutru, ja sam ga zvala više puta da dođe kući, ali nije želeo. U 20h se pojavio na vratima, i počeo da me maltretira. Rekao mi je da izađem napolje, a ja sam mu odgovorila da ne mogu sada i ida idem ujutru, jer je noć i nemam gde. Tada je je brutalno prebio, ja sam pala i molila sam ga da me pusti, rekla sam mu da se smiri jer zna da sam trudna i da dete ništa nije krivo. Tada mi je odgovorio da će me ubiti kao zeca i nazivao me k*rvom - prepričava nam Nevena.

Jedan momenat je iskoristila da pobegne nasilniku.

On me je sve vreme maltretirao, pa je ponovo otišao i tada sam iskoristila šansu da pobegnem, istrčala sam napolje u majici i kučnim papučama, prva livada koju sam videl, bila je moje utočište, tačnije neko žbunje. Drhtala sam sva nisma mogla da dođem sebi. Pozvala sam policiju, a oni su krenuli na teren, nakon nekoliko minuta, našli su ga i tada je sve priznao. Potom su ga priveli i mene našli, ja sam samo pala, a onda je došla i Hitna pomoć, svi oni su mi jako pomogli - prepričava utučena devojka.

Nije ni slutila da mukama nije kraj, već da drama dobija novi epilog.

- Ja sam se nakon svega vratila u kuću, inače u tom dvorištu živi i brat mog muža, koji je sutradan došao nakon što sam se vratila iz policije gde sam davala izjavu, napravio haso i pretio mi nožem. On je znao da moj muž ima problema sa alkoholom, kao i oružje u svom vlasništvu a policija je dolazila na uviđaj. On je takođe priveden, a ja sam ostala sama u toj kući - rekla je nesrećna žena, a potom objasnila zbog čega se vratila na "mesto zločina".

- Znate kako ja nemam gde, tu sam gde sam, obratila sam se Centru za socijalni rad i tražila sigurnu kuću, ali nažalost ne mogu da mi je odobre jer mi se ne viode dokumenta na ovu adresu.

Na pitanje, da li ima kome da se obrati, odgovor je bio bolan.

Nažalost nemam kome, moja porodica je meni zakazala abortus kada sam rekla da sam trudna, ja se nisam pojavila na terminu i oni ne žele da čuju za mene. Poslala sam im 50 poruka, ali odgovor nikada dobila nisam.....sad ne znam ni šta ću, ni gde ću.

Tvrdi kako fizičkog nasilja nije bilo, ali jeste verbalnog. Razlog je velika ljubomora i tvrdnja njenog muža da ga ona vara sa njegovim kolegom.

- Niti ga varam, niti sam ga varala, ja tog čoveka ne mogu da podnesem. Eto, sada naon svega, dobila sam i šećer od stresa, hvala Bogu dete je dobro, ali pijem lekove za održavanje trudnoće. Neki ljudi su se javili, tvrde da će mi pomoći, ali ja ne znam šta će bitio. Jedem samo krompir i preživljavam tako, nadam se samo da ću naći neki dom dok braću ne puste iz zatvora, jer to će tek biti haos - zaključuje Nevena.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

ASTRA Akcija protiv trgovine ženama - SOS telefon 011 785-0000, 065 3347-817, dostupan 24h Evropski broj za nestalu decu 116-000

Incest trauma centar - SOS telefon 011 3441-737, 011 3861-332, dostupan 24h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading