HOROR U IRIGU: Svinje izgrizle leš mladića

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

02.03.2018

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Miškićević (25) nađen je juče po podne mrtav u svinjcu u dvorištu njegove porodične kuće u Irigu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako nezvanično saznaje "Alo!", Lazara je pronašao otac, koji se skamenio zbog prizora koji je zatekao i jedva je smogao snage da obavesti policiju i Hitnu pomoć.

- Otac je zatekao mladića u svinjcu. Bio je pomodreo i ukočen, a na telu su se videli i ujedi svinja. Policija je juče nekoliko sati obavljala uviđaj, a telo nesrećnog mladića poslato je na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, mladić je najverovatnije juče otišao da nahrani svinje, a kako ga dugo nije bilo, otac je izašao da ga potraži.

- Ne isključuje se mogućnost da je Lazaru iznenada pozlilo dok je hranio životinje i da je tu preminuo. Inače, svinje hoće da kidišu na ljudsko meso… Na telu je bilo vidljivo nekoliko ugriza - priča sagovornik.

Komšije porodice Miškićević juče su bile zaprepašćene vešću o tragediji.

- Lazar je živeo sa roditeljima i bratom u kući. Fina porodica. On se uglavnom bavio gajenjem svinja. Nije nigde radio, pa je prodavao prasiće. Svaki dan ih je hranio i obilazio. Koliko znam, Lazar nije bio bolestan. Njegova smrt je misterija - kaže komšija i dodaje da juče niko nije mogao da priđe porodici Miškićević, pošto je policija to zabranila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading