MALOLETNIK IZBO ČOVEKA U NOVOM SADU: Zbog svađe u saobraćaju ga tri puta ubo nožem

Autor: Blic

Hronika

23.09.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnjem tragičnom incidentu u Novom Sadu, sedamnaestogodišnji maloletnik B.M. priveden je u policijsku stanicu zbog sumnje da je izbo tridesetdevetogodišnjeg S.Đ. nakon svađe u saobraćaju.

MALOLETNIK IZBO ČOVEKA U NOVOM SADU:  Zbog svađe u saobraćaju ga tri puta ubo nožem

Foto: ST/Nebojša Mandić, A.Nalbantjan

Hitna i policija

 Incident se dogodio oko 21.30 časova prekoputa Sportskog centra "Vujadin Boškov" u Veterniku, na Novosadskom putu, u blizini velike raskrsnice.

Prema nezvaničnim informacijama, sukob između povređenog muškarca i maloletnika eskalirao je nakon saobraćajnog nesporazuma. Maloletnik je uspeo da stigne svoju žrtvu ispred jedne pekare i zadao mu tri ubodne rane nožem.

Povređeni muškarac, S.Đ., hitno je prevezen u Klinički centar Vojvodine gde su lekari zbrinuli njegove povrede. Prema informacijama iz Kliničkog centra, S.Đ. je primljen u Urgentni centar sa višestrukim povredama u vidu ubodnih rana leve natkolenice. Nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola i primarnog hirurškog zbrinjavanja rana, pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje.

U toku privođenja, kod maloletnog B.M. pronađen je nož kojim je počinio krivično delo, kao i manja teleskopska palica - pendrek.

Viši sud u Novom Sadu obavestio je javnost da je maloletniku B.M. određen pritvor do 30 dana. Ova mera pritvora doneta je zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, nadležan za maloletnike, doneo je ovu odluku s obzirom na postojanje okolnosti koje ukazuju da bi maloletnik mogao ometati postupak uticajem na svedoke i zbog okolnosti koje ukazuju na mogućnost ponavljanja krivičnog dela u kratkom vremenskom periodu.

Ovaj tragični incident ponovo skreće pažnju na važnost prevencije nasilja i agresivnog ponašanja među mladima, te potrebu za edukacijom i podizanjem svesti o rešavanju konflikata bez upotrebe nasilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading