NABILI KAPE I IZNOSE PUNE CRNE DŽAKOVE! Pogledajte snimak osumnjičenih za kopanje tunela u Podgorici, osvanula i slika umešane žene! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Hronika

22.09.2023

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo snimak na kom se vide osumnjičeni za kopanje tunela do depoa Višeg suda u Podgorici sa punim crnim kesama i koferima.

NABILI KAPE I IZNOSE PUNE CRNE DŽAKOVE! Pogledajte snimak osumnjičenih za kopanje tunela u Podgorici, osvanula i slika umešane žene! (VIDEO/FOTO)

Foto: Instagram/Radio i televizija Crne Gore

Osumnjičeni za kopanje tunela u Višem sudu u Podgorici

Pojavio se snimak jedne od nadzornih kamera na kojem se navodno vide osumnjičeni za kopanje tunela do depoa Višeg suda u Podgorici.

Na današnjoj konferenciji za novinare, Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Filip Adžić rekao je da su otkriveni srpski učesnici ovog krivičnog dela - Milan Marković (53), Veljko Marković, (32), Dejan Jovanović (30), Vladimir Ervić (32), kao i da su imali pomagače iz Crne Gore.

 

 

Kasnije je otkriveno da im je pomoćnik navodno bio vozač predsednika Višeg suda u Podgorici, Duško Perković. Adžić je dodao i da su osumnjičeni napustili Crnu Goru 11. septembra, odnosno na dan kad je otkriveno da je depo višeg suda u Podgorici obijen.

Takođe, vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić izjavio je da je policija identifikovala žensku osobu koja je, kako se sumnja, umešana u slučaj u kopanja tunela do Višeg suda.

Republika

Foto: SCREENSHOT/TV VIJESTI

Andrijana Marić

- Objavljivanje fotografije ove žene pomoglo je da se jave građani i da sami daju informacije. Identifikovali smo lice i trenutno imamo saznanja da nije napustila teritoriju Crne Gore i pitanje je dana njenog lociranja i lišavanja slobode - rekao je Terzić, prenosi portal RTCG.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vesna

22.09.2023 21:16

A sta su to izneli sto ne kazu