MLADIĆ KOJI JE PAO SA SIMSA SA 4. SPRATA U NOVOM SADU BIO NA POTERNICI? Vatrogasci postavili vazdušni jastuk, a onda...

Autor:

Hronika

14.09.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređenom mladiću je pružena medicinska pomoć i prevezen je u Klinički centar Vojvodine, gde su mu dijagnostikovane teške telesne povrede.

MLADIĆ KOJI JE PAO SA SIMSA SA 4. SPRATA U NOVOM SADU BIO NA POTERNICI? Vatrogasci postavili vazdušni jastuk, a onda...

Foto: twitter.com/@MarinkoUcur

Noćas oko 00.45 sati, mladić H.A. (21) je pretrpeo teške povrede nakon što je pao sa četvrtog sprata zgrade dok je spavao na simsu. Građani su pozvali policiju i vatrogasce kako bi prijavili da muškarac spava na simsu na četvrtom spratu zgrade u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu.

- Ekipa vatrogasaca je odmah intervenisala i utvrdila da muškarac spava na ivici zgrade, na simsu širine 30 centimetara. Odmah su počeli da postavljaju vazdušni jastuk, ali pre nego što su to uradili muškarac je pao sa zgrade - rekao je dobro obavešteni izvor Informera.

Povređenom mladiću je pružena medicinska pomoć i prevezen je u Klinički centar Vojvodine, gde su mu dijagnostikovane teške telesne povrede

- Radi sе o tеškim politraumatskim povrеdama gdе su vodеćе povrеdе kičmеnog stuba i karlicе. U trеnutku ovog izvеštavanja pacijеnt jе stabilan i smеštеn KCV radi daljеg lеčеnja - izjavio jе Siniša Knеžеvić, portparol KCV.

Policijska uprava Novi Sad potvrdila je da se incident desio, ali nisu bili u mogućnosti da pruže dodatne informacije.

Nakon pada, vatrogasci su intervenisali kako bi obili vrata stana sa čijeg simsa je pao mladić, dok je policija sprovela istragu.

Navodno Telegraf.rs objavio, postoje navodi o tome da je mladić bio pod međunarodnom poternicom, ali PU Novi Sad još nije mogla da potvrdi tu informaciju jer je istraga u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading