VOZAČ SE SMEJAO I MAHAO DOK SU GA HAPSILI! Najnoviji detalji zaplene droge u sanitetu Hitne pomoći u Novom Pazaru! EVO I ŠTA KAŽE DIREKTOR!

Autor:

Hronika

13.09.2023

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Doma zdravlja Milisav Galjak rekao je za A1 da očekuje od nadležnih institucija da otkriju istinu.

VOZAČ SE SMEJAO I MAHAO DOK SU GA HAPSILI! Najnoviji detalji zaplene droge u sanitetu Hitne pomoći u Novom Pazaru! EVO I ŠTA KAŽE DIREKTOR!

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Policajci iz Novog Pazara pronašli su večeras u ambulantnim kolima Hitne pomoći tri kilograma marihuane.

Navodno, policajci su sanitet dovezli ispred policijske stanice u ovom gradu, nakon čega je detaljnim pretresom u kombiju Hitne pomoći pronađena opojna droga.

Sanitetsko vozilo raščanskih registracionih oznaka, zaustavljeno je na starom putu Novi Pazar – Raška, u blizini novopazarskog naselja Šestovo. Prema prvim nezvaničnim informacijama, u njemu je pronađeno oko 3 kilograma opojne droge marihuana.

"Sve vreme se smejao"

- Pre toga, policajci su dobili dojavu da se baš u tom sanitetu nalazi droga. Organizovana je akcija, vozač saniteta je presretnut na putu i ispostavilo se da je dojava bila tačna - kaže izvor Informera iz istrage.

Prema njegovim rečima, nakon što je vozač priveden, kola Hitne pomoći policajci su odvezli ispred policijske stanice u Novom Pazaru, a zatim pronašli drogu u kombiju.

- Privedeni vozač saniteta se sve vreme smejao, a u jednom trenutku i mahao slučajnim prolaznicima. On će biti detaljno ispitan o pronađenoj marihuani - priča on.

Direktor Doma zdravlja Milisav Galjak rekao je za A1 da očekuje od nadležnih institucija da otkriju istinu.

- Zatečen sam tom informacijom. Apelujem na nadležne da se sazna istina i sankcioniše se bez obzira ko je u pitanju - rekao je Galjak.

Osumnjičeni je na saslušanju i biće predat nadležnom Tužilaštvu.

(Republika/Informer)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading