OVO JE DRAGOSLAV KOJI JE UPRAVLJAO AUTOMOBILOM SMRTI: Nastradao sa suprugom i unukom, drugoj devojčici iz auta se bore za život! (FOTO)

Autor:

Hronika

28.08.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do saobraćajne nesreće je došlo usled sudara NIS kamiona-cisterne i putničkog vozila “ševrolet spark”.

OVO JE DRAGOSLAV KOJI JE UPRAVLJAO AUTOMOBILOM SMRTI: Nastradao sa suprugom i unukom, drugoj devojčici iz auta se bore za život! (FOTO)

Foto: RINA, Facebook

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 8 časova na magistralnom putu Užice - Zlatibor, na Ložioničkom mostu u Užicu, na licu mesta stradao je bračni par Dragoslav G. (65) i Zorica G. (66) iz Beograda.

Osim njih, u trenutku udesa, u vozilu su se nalazile i njihove unuke N. S. (11) i D. S. (9), koje su sa teškim telesnim povredama odmah prevezene u užičku bolnicu. 

Mlađoj devojčici, nažalost, nije bilo spasa i ona je od zadobijenih povreda preminula, dok je starija prebačena na postoperativnu intenzivnu negu Urgentnog centra u Beogradu, ali je zbog teških povreda glave i vrata njen život i dalje u opasnosti. 

Direktor Opšte bolnice Užice Dragan Damjanović rekao je juče za Tanjug da je pacijentkinja (11) koja je primljena juče u tu ustanovu, nakon operacije, prebačena na postoperativnu intenzivnu negu, ali da je zbog teških povreda glave i vrata, njen život i dalje u opasnosti.

Sprovedene su mere dijagnostike i konstatovane teške telesne povrede kao što su povreda glave, vrata, grudnog koša i trbuha. Dečiji hirurg je postavio indikaciju za hitnim operativnim lečenjem tako da je ekipa odmah otišla u operacionu salu kako bi zbrinula povrede u grudnom košu i trubhu - rekao je Damjanović i dodao da je dreniran grudni koš, da je zaustavljeno krvarenje.

Majka nastradale devojčice koja je poginula u udesu kod Užica oglasila se juče za naš portal i potvrdila tužne vesti.

Da, moja ćerka je nastradala, sa njom i moji roditelji. Drugu ćerku dovoze za Beograd u Urgentni centar, stabilno je... nemam snage da pričam, razumite me - rekla je za portal Republika.rs kroz suze majka nastradale i povređene devojčice. 

Podsetimo, prema prvim i nezvaničnim podacima iz istrage, do saobraćajne nesreće je došlo između NIS kamiona-cisterne i putničkog vozila “ševrolet spark”. Vozilom je upravljao Dragoslav G., dok je Zorica G. bila na mestu suvozača, a devojčice su bile na zadnjim sedištima vezane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading