KAMERE ZABELEŽILE TEŠKU KRAĐU U NOVOM SADU! Maloletnik znao da ne može da odgovara zbog OVOG - provukao se kroz portal na vratima i OPLJAČKAO agenciju (VIDEO)

Autor:

Hronika

14.08.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletnik je krađu počinio oko 5 časova ujutru u Jevrejskoj ulici, a tom prilikom ukrao je oko 8.000 dinara i dva mobilna telefona.

KAMERE ZABELEŽILE TEŠKU KRAĐU U NOVOM SADU! Maloletnik znao da ne može da odgovara zbog OVOG - provukao se kroz portal na vratima i OPLJAČKAO agenciju (VIDEO)

Foto: Shutterstock, Instagram/serbialive_novisad

Maloletni Novosađanin opljačkao je agenciju za nekretnine u nedelju oko 5 časova izjutra, a njegovo (ne)delo snimile su nadzorne kamere. Nakon bezuspešnog provaljivanja, uspeo je da se provuče kroz manji portal ulaznih vrata i ukrade određenu sumu novca i dva mobilna telefona.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, maloletnik je krađu počinio oko 5 časova ujutru u Jevrejskoj ulici, a tom prilikom ukrao je oko 8.000 dinara i dva mobilna telefona.

Policija je ovo delo kvalifikovala kao tešku krađu, a identitet maloletnika je poznat jer je nadzorna kamera snimila njegovo lice, iako je na glavi imao kapuljaču.

Iz agencije za nekretnine koja je opljačkana slučaj su prijavili policiji, ali i objavili snimak krađe na društvenim mrežama.

Kako su izjavili, to su učinili jer je u pitanju maloletnik, pa iako šteta nije velika, možda ga roditelji prepoznaju i reaguju kako ne bi ponovio slično delo.

- Pa naravno, deca imaju sad društvene mreže i ona koja su mogla su pročitala da ne mogu krivično da odgovaraju dok ne napune 14 - glasio je jedan od komentara na Instagramu.

Dve krađe koje su počinili maloletnici u jednom danu

Podsetimo, nekoliko maloletnih devojčica juče su ispred zgrade Pošte u centru Novog Sada ukrale trotinet malom detetu dok je sa ocem bio unutra, a zatim pobegle u obližnju Železničku ulicu i stavile trotinet u beli Nisan. Otac je odmah objavio na mrežama da je trotinet njegovog sina ukraden.

Ubrzo je otkriveno da su devojčice ukrale trotinet emitujući sve na društvenoj mreži Instagram, a zahvaljujući tome njihov identitet je otkriven i trotinet pronađen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading