OD TINEJDŽERKE NI TRAGA NI GLASA, UZELA 300 EVRA I OTIŠLA OD KUĆE! Porodica traga za nestalom Kristijanom (13) iz Novog Sada, dobili razne DOJAVE

Autor:

Vesti

12.08.2023

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Aleksandrov, majka tinejdžerke, kaže da je nekoliko puta dobila dojavu gde se Kristijana nalazi.

OD TINEJDŽERKE NI TRAGA NI GLASA, UZELA 300 EVRA I OTIŠLA OD KUĆE! Porodica traga za nestalom Kristijanom (13) iz Novog Sada, dobili razne DOJAVE

Foto: Društvene mreže

Kristijana Aleksandrov (13) iz Novog Sada, nestala je u petak 4. avgusta oko 4 ujutru, kada je jedan njen drug ušao u porodičnu kuću iz koje su, kako njena majka tvrdi, uzeli 300 evra i otišli bez traga.

Vanja Aleksandrov, majka tinejdžerke, kaže da je nekoliko puta dobila dojavu gde se Kristijana nalazi, tražila ju je na tim mestima, ali bezuspešno. Kako objašnjava, devojčica je pobegla sa drugom nakon što su uzeli 300 evra iz kuće, a ona je krenula za njima u potragu.

- Otišla je sa jednim drugom, Vladimirom. On je ušao i probudio je, ukrali su 300 evra i pobegli. Ja sam se probudila 5 minuta posle toga i videla da je nema. Krenula sam u grad da je tražim i videla je kod Železničke stanice. Međutim, oni su me videli i pobegli u neku uličicu i tu im se izgubio svaki trag - objašnjava Vanja.

Nakon dva dana, majka saznaje da je dečak u Gajdobri, kao i da Kristijana više nije sa njim. Nakon toga, dobija dve dojave, ali ćerku nažalost nije pronašla.

- U petak oko 14 sati mi je njen drug javio da je viđena na Najlon pijaci. Ja sam otišla odmah tamo, ali nije je bilo, a dečak mi je blokirao broj. Posle toga je ponovo viđena nakon dva dana na Klisi u luna parku - pojašnjava zabrinuta majka.

Dodaje da ovo nije prvi put da devojčica ode, ali se uvek brzo vraćala.

- Dešavalo se da ode, ali sutradan se odmah vrati kući. Ja odem i tražim je, uglavnom je uveče pronađem sa tim društvom - navodi ona.

Majka dodaje da joj ćerka mnogo nedostaje i moli da se javi, kao i da u žurbi tog jutra nije uspela da vidi šta je nosila od odeće, ali i da postoji mogućnost da se preobukla.

- Mnogo mi nedostaje, vrlo mi je teško, samo bih volela da se vrati - poručuje majka i moli sve koji imaju neku informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading