MAJSTOR PREMINUO U BOLNICI U LESKOVCU! Vozio bicikl kada je na njega naleteo vozač automobila - istraga u toku

Autor:

Hronika

08.08.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija ovog nesrećnog bicikliste, građevinskog radnika, utvrdiće vreme tačan uzrok smrti.

MAJSTOR PREMINUO U BOLNICI U LESKOVCU! Vozio bicikl kada je na njega naleteo vozač automobila - istraga u toku

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/R. PRELIĆ

Hitna pomoć i policija

Nadomak ciglane Batulovce na regionalnom putu Leskovac - Vlasotince život je izgubio J.P. (59) u vlasotinačkom selu Konopnica.

Najverovatnije zbog neprilagođene brzine uslovima puta na njega je naleteo auto leskovačkih tablica koji minut ispred 16 sati, i on je nažalost preminuo kasno sinoć na Urgentno odeljenje medicine Leskovačkog bolničkog centra.

Obdukcija ovog nesrećnog bicikliste,građevinskog radnika, utvrdiće vreme tačan uzrok smrti.

Jedino se nezvanično saznaje, po nezvaničnom kazivanju navodnih očevidaca,da je nesrećni majstor vozio po jakoj kiši u pravcu varoši noseći kišobran u ruci tokom vožnje bicikla uz jak bočni vetar... Posebno obeshrabruje činjenica da je veliki broj biciklista i motociklista, posebno vozeći nečujno na elektro pogon, stradao na leskovačkim tranzitnim ulicama i prilaznim putevima u poslednjih par meseci. Jedan od udesa zadeseio se i na raskrsnici u užem centru grada Leskovca kada je motociklista pokušao da pretekne auto na raskrsnici sa nedozvoljene desne strane vozača automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading