"VOLE TRANSVESTITE! DOK JE JAVNO ZADOVOLJAVALA KENGURA BILA JE I SA OGNJENOM!" Ana Marija otkrila tajnu brata blizanca ubijene Noe: Zbog Seke Aleksić ostavila trag na telu! (FOTO)

Autor:

Hronika

22.07.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored brata, još jedna ličnost o kojoj se mnogo priča, a nedovoljno zna, bio je i tiktoker Kengur.

"VOLE TRANSVESTITE! DOK JE JAVNO ZADOVOLJAVALA KENGURA BILA JE I SA OGNJENOM!" Ana Marija otkrila tajnu brata blizanca ubijene Noe: Zbog Seke Aleksić ostavila trag na telu! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, Tiktok

Javnost se još nije osvestila od šoka koji ju je udario, kada je šestog jula javljeno da je u centru Beograda pronađeno beživotno raskomadano telo mlade tiktokerke Noe Milivojev. Naša ekipa je izveštavala sa lica mesta, od hapšenja do odlaska forenzičara, a mnoga pitanja još uvek muče javnost.

Kako bi rasvetlila neke misterije i u isto vreme skrenula pažnju medija sa Noine ucveljene majke Bobe Milivojev, njena cimerka i dobra drugarica Ana Marija Pavlov je odgovorila na sva naša pitanja.

Mnogo vesti i špekulacija je kružilo oko odnosa Noe i njenog brata blizanca. Mnogi su se čudili tome što nije došao na sahranu svoje sestre i nagađali potencijalne razloge za njegovo odsustvo.

Nije bio na sahrani zato što nije imao ko da ostane sa bebom. Mama je otišla na sahranu, a on je čuvao bebu, nije nikakva teorija zavere. Noa mi se žalila da nije imala dobar odnos sa bratom, odnosno da on nije imao dobar odnos sa njom. Nije je prihvatio. Prihvatio je posle, ali nije bilo to to, a i bilo je kasno - izjavila je Ana Marija.

Pored brata, još jedna ličnost o kojoj se mnogo priča, a nedovoljno zna, bio je i tiktoker Kengur, sa kojim je Noa imala specifični odnos i koji je snimio kontroverzni tiktok, koji je snimljen dok su Ognjen i ona bili u vezi. Mnogi misle da je baš tu bio okidač za njeno ubistvo.

Foto: Privatna arhiva, Printscreen

 

Naravno, bila je sa Ognjenom u vezu dok je u lajv tiktoku Kenguru radila javno oral, što je bila teška glupost. Strejt muškarci vole transvestite. Nije smela to da uradi. On je to video, bio je odvratno ljubomoran i nakon toga je došlo ubistvo. Da li je to bio motiv? Verujem da jeste - tužno je rekla Noina dobra drugarica.

Nema previše podataka o tome kako su uopšte Ognjen i Noa inicijalno stupili u kontakt, ili kakva je bila priroda njihovog odnosa.

Oni su se upoznali preko aplikacije grinder. Pričala mi je da su se upoznali, povezali i ušli u vezu, ali mi nije pričala detalje o njemu, niti ga je dogodila kod nas kući. Bila je jako ljubomorna devojka. Nije htela da pokazuje emocije nama. Njihovu vezu je čuvala za njih dvoje. Bila je jako tajanstvena. Od prve prepiske na grinderu prošlo je sedam meseci i evo šta za to vreme može da se desi - razjasnila je Ana Marija.

Detalji koje su svi primetili, ali ih nisu tumačili, jesu, pored tetovaža, njeni ožiljci. Mnogi su pretpostavljali da ih je "zaradila" od Ognjena.

Šareni leptir, pesma Seke Aleksić, isterovirana na Noinoj butini, bila je posvećena njemu. Čula sam da je isekao tog leptira i stavio ga u zamrzivač. Ožiljci su njenih ruku delo, to su bili pokušaji da mu pokaže da ga voli. Ja sam uvek bila protiv toga, da se ti sečeš, kršiš i lomiš da bi nekome pokazala da ga voliš, to nije ljubav - opisala je Noina cimerka.

Ipak, nikome nije jasno zašto je Noa i pored svega ostala u vezi sa Ognjenom, niti šta joj je to on radio kako bi je zadržao. Pojavile su se informacije da je pretio suicidom i da je to bila jedna od njegovih metoda, ali izgleda da nije bila jedina. 

Kad bi se vraćala od njega, vraćala se sva nadrogirana i nikakva. Rekla sam joj da ne koristi to više i da ne ide kod njega, ali me nije poslušala i eto šta se desilo - zaključila je Ana Marija.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading