HOĆE DA GA SMESTE U BOLNICU BEZ NADZORA! PAKLENI PLAN MILJANE KECMANOVIĆ I ADVOKATICE: Otkrivamo KAKAV tretman traže za Kostu, pozivaju se na ZAKON

Autor:

Hronika

20.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana hoće da sinu monstrumu omogući telefon, igrice i knjige da mu život učini sadržajnim uprkos tome što je Srbiju zavio u crno.

HOĆE DA GA SMESTE U BOLNICU BEZ NADZORA! PAKLENI PLAN MILJANE KECMANOVIĆ I ADVOKATICE: Otkrivamo KAKAV tretman traže za Kostu, pozivaju se na ZAKON

Foto: Google Maps

Miljana Kecmanović uz pomoć advokatice pokušava da sina ubicu Kostu Kecmanovića smesti u bolničku ustanovu i da ga neometano posećuje, saznaje Republika.

Pozivajući se na zakonske propise i činjenicu da mali monstrum sa nepunih 14 godina nije odgovoran, ni krivično, ni prekšajno, za to što je ubio devetoro dece i školskog čuvara i teško ranio petoro dece i nastavnicu, Miljana je osmislila plan kome da se obrati i šta da traži. Ona se žali i da se veštačenje sporo obavlja.

Ideja majke Koste Kecmanovića je da ga smesti u bolnicu bez nadzora, iako je svima jasno da je dete monstrum opasno po okolinu i da je neophodno da ima nadzor i da nikako ne sme da se meša sa drugom decom i ljudima.

Foto:  

Foto: Republika.rs/Privatna arhiva, Printscreen

Foto: Kosta Kecmanović posle hapšenja odveden je na psihijatrijsku kliniku

Namera ozloglašene majke je da izdejstvuje to da može sina da posećuje svakodnevno i da mu donosi sve što poželi i da mu pruži rekreativne aktivnosti kao da je na odmoru. Već zna da mu najviše nedostaju igrice i telefon. Zasigurno će da traži modus da se Kosta nadalje školuje jer su ga ona i otac uvek pritiskali da se takmiči i da bude najbolji đak - otkriva izvor Srpskog telegrafa i Republika.rs, blizak istrazi. 

Zgrožen zbog Miljaninog plana koji nastoji da sprovede preko zakonskog zastupnika njihove porodice, naš izvor kaže da je nepojmljivo sa kolikim žarom ta žena vodi borbu za sina ubicu, očigledno zanemarujući činjenicu da se radio o dečaku monstrumu koji je bezočno 3. maja napravio masakr u svojoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Ona se oglušuje o zahteve roditelja ubijene dece da njen sin za života ne sme videti belog dana. 
- Miljana je čak i izjavila da Kosti mora da se omogući da izlazi u šetnju jer je to ljudsko pravo zagarantovano ma kakav zločin da je po sredi. Navodi kako i u pritvorenici imaju šetnje, a da to uporno uspraćuju Kosti koji nije pritvorenik jer nije odgovoran kao mlađi maloletnik - kaže naš izvor. 

Ideja majke dečaka ubice koju je razradila preko advokata i sa njegovim ocem Vladmirom Kecmanovićem koji se nalazi u pritvoru budući da se tereti da je sinu omogućio da dođe do oružja kojim je napravio masakr, kao i da ga je vodio u streljane da uči gađanje, protivno zakonu. Roditelji malog monstruma su se raspitali o svim mogućim okolnostima pod kojima bi Kosta boravio u bolnici.

- Svake dve godine bi ga ponovo ocenjivali stručnjaci i proglašavali da njegovo stanje nalaže dalji boravak u bolnici, a posle šest godina bi ga prebacili u otvoreni tip bolničkog smešt. Povremeno bi ga prebacivali iz bolnice u bolnicu, a onda bi nastojali da ga u nekom trenutku odvedu u inostranstvo zarad posebnog lečenja- otkrio je naš izvor. 

Branio oca

Kosta Kecmanović u sredu je svedočio u postupku koji Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi protiv njegovog oca Vladimira Kecmanovića, putem video linka. 

Republika

Foto: Shutterstock, Facebook

Vladimir Kecmanović nalazi se u pritvoru odmah posle masakra

Uz njega je u bila njegova majka koja mu je dala instrukcije.
- Sugerisala je sinu da mirno i staloženo govori i prikrije uznemirenost, kao i da spere sa oca odgovornost da mu je omogućio da dođe u posed vatrenog oružja i da ga je naučio da puca - otkrio je izvor Republika.rs. 

Tokom ispitivanja Kosta je kazao da ga je da puca naučilo lice edukovano za to. 

Kostu čeka jedan od tri scenarija

Dragan Vulević, specijalista za socijalno pravo i bivši načelnik Odeljenja za nadzorne poslove u oblasti porodično-pravne zaštite u Ministarstvu rada oglasio se javno i kazao da postoje tri scenarija koja čekaju dečaka. 

- Po završetku medicinskog psihijatrijskog veštačenja, stručnjaci će se napismeno izjasniti da li je dečak opasan po sebe i okolinu i da li sugerišu zatvoreni oblik zaštite. Moguće je da predlože otvoreni oblik ili vraćanje u porodicu- rekao je Vulević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (32)

Loading
Поп

20.07.2023 21:25

Да сам родитељ таквог монструма. Или бих извршио самоубиство, или бих се трајно. изоловао од света, тј. сам себе осудио на доживотни затвор !!! Али његови родитељи, дефинитивно, немају нити емпатије, нити морала ! А о свесности и савести чина, њиховог монструма, да и не говоримо ! Желим им да сазнају и за срамоту и стид, а не само за себичлук и бахатост ! Чисто зло царује у њиховој породици.

Odgovori 22 48
Лена

21.07.2023 10:19

@Поп - Постаје све јасније зашто је убица овакав какав је. Родитељи бахати, безобразни и лукави родили монструма. Ако га пусте, онда сваки грађанин Србије треба да тражи дозволу за ношење оружја у случају да наиђе на ово чудовиште. Ако га пусте, нема мирног живота у Србији.

Odgovori 8 21
Jana

20.07.2023 21:32

Mama još ludja od monstruma ubice!

Odgovori 23 37
Aleksandra

20.07.2023 23:21

@Jana - A bukvalno!

Odgovori 8 27