ŠOKIRANI SMO ŠTO TUŽITELJKA JASMINA PAUNOVIĆ NIJE ULOŽILA ŽALBU! Udruženje "Sveti Sava" komentarisalo minimalnu presudu narko-dileru za 1,5 kg heroina!

Autor:

Hronika

12.06.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KDJFLMDL

ŠOKIRANI SMO ŠTO TUŽITELJKA JASMINA PAUNOVIĆ NIJE ULOŽILA ŽALBU! Udruženje "Sveti Sava" komentarisalo minimalnu presudu narko-dileru za 1,5 kg heroina!

Foto: Printscreen/Youtube/ Al Jazeera Balkans

Udruženje Sveti Sava iz Lazarevca koje se godinama bori sa dilerima u svom mestu, ali i šire objavilo je na svom instagram profilu vest o tužiteljki Jasmini Paunović koja je nedavno pomogla da narkodiler kod koga je nađeno više od kilogram heroina dobije minimalnu kaznu zatvora. 

- UGSS je šokirano vešću da tužiteljka Jasmina Paunović iz Beograda nije uložila žalbu na presudu gde je narkodileru za 1,5 kg heroina presuđena minimalna kazna od 3 godine zatvora!

Smatramo da je ovakvo ponašanje nedopustivo, 10 godina ukazujemo na probleme u tužilaštvu, policiji i sudovima.

Svaki tužilac, sudija i policijski službenik mora da bude svestan da su narkodileri direktne ubice naše dece, mladosti i budućnosti
ove zemlje i da u skladu sa tim kažnjavanje mora biti primereno zločinu koji oni čine.

Upravo zbog ovakvih stvari UGSS godinama ističe da se minimalna kazna od 3 godine zatvora mora povećati na najmanje 5 godina! -

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

29.08.2023 23:09

Sta očekivati od gospođe Tuziteljke, Gospođa Tuziteljka u mrežastim čarapama Optužuje i stavlja u Zatvor nevine ljude i decenijama ih provlači po Sudu, dokazuje na njima da je "poštena", a onda nevidljivo provuče Narko dilera.. Šta reći, osim, neka joj Gospod Bog Sudi za njena nedela.