PREMINULA DEVOJČICA KOJA JE TEŠKO POVREĐENA U MASAKRU NA VRAČARU Deseta žrtva dečaka umrla u Tiršovoj - borila se 12 dana za život!

Autor:

Hronika

15.05.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica koja je preminula u Univerzitetskoj dečjoj klinici "Tiršova" je još jedna u nizu žrtava masakra počinjenog na Vračaru.

PREMINULA DEVOJČICA KOJA JE TEŠKO POVREĐENA U MASAKRU NA VRAČARU Deseta žrtva dečaka umrla u Tiršovoj - borila se 12 dana za život!

Foto: Republika.rs, Tanjug

Vračar

Devojčica A. A, koja je bila teško povređena u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu, preminula je posla 12 dana borbe za život.

Ona je 10. žrtva masakra koji je počinio trinaestogodišnji dečak 3. maja u ovoj školi, koji je ubio devetoro učenika i čuvara.

Nesrećna devojčica umrla je u UDK "Tiršova", a imala je teške povrede glave. I pored nadljudskih napora lekara, devojčica je podlegla povredama.

Ministarstvo zdravlja je saopštilo da je povređena učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" preminula.

Pacijentkinja koja je s teškim povredama glave opasnim po život zadobijenim prilikom pucnjave u OŠ „Vladislav Ribnikar“ bila zbrinuta u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, preminula je jutros i pored hitne hirurške intervencije i svih preduzetih mera intenzivnog lečenja.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić, u svoje ime i u ime Ministarstva zdravlja, izjavljuje iskreno saučešće porodici nastradale devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading