EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! STRATEGIJA ODBRANE MONSTRUMA: Kostu za mesec dana planiraju da izvuku na slobodu! DRŽAVA TO NEĆE DOZVOLITI

Autor:

Hronika

10.05.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim advokata priprema strategiju da Kosta Kecmanović izađe na slobodu, ali država je odlučna u tome da tom planu stane na put, što je potvrdio i predsednik Aleksandar Vučić.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! STRATEGIJA ODBRANE MONSTRUMA: Kostu za mesec dana planiraju da izvuku na slobodu! DRŽAVA TO NEĆE DOZVOLITI

Foto: Tanjug/AP/Republika

Kosta Kecmanović

Dečak Kosta Kecmanović (13) pre tačno sedam dana izvšio je krvavi pir u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio osmoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove. On je odmah uhapšen i nalazi se na Klinici za neuropsihijatriju, a kako portal Republika.rs saznaje, tim advokata priprema strategiju da Kostu izvuče na slobodu.

Naime, advokati pripremaju žalbu u kojoj će se pozvati na testove ličnosti i testove zrelosti kojima bi osporili svest Koste Kecmanovića o njegovim postupcima i težini istih.

Kako saznaje portal Republika.rs, oni će tražiti da Kosta za mesec dana bude pušten na slobodu.

Ono što je još katastrofalnije, tim advokata, ukoliko ne budu ispunjeni njihovi zahtevi, planira direktno da napadne državu. Kako saznaje naš portal, oni pripremaju tužbu, a spremaju se da idu i do Strazbura.

Kako saznajemo, majka i sestra Koste Kecmanovića uveliko planiraju da se nakon svega što se desilo presele u inostranstvo. Otac Koste Kecmanovića, trebalo bi prema planovima advokata, takođe da bude pušten.

Republika

Foto: Youtube. Facebook

Porodica Kecmanović

Prema našim saznanjima, država je prozrela šta ovaj tim advokata sprema i odlučna je u tome da stane na put jezivoj strategiji da Koste bude pušten.

Predsednik Aleksandar Vučić u svom obraćanju građanima povodom jezivih zločina u OŠ "Vladislav Ribnikar" i u Mladenovcu naglasio je da nijedan monstrum neće izaći na slobodu.

- Ti monstrumi neće pobeći nigde i nikada neće izaći i to ljudi u Srbiji treba da znaju - kazao je Aleksandar Vučić, kao i da će biti pravde.

Vučić je rekao da se strese svaki put kada vidi poruke od bilo koga iz policije, da ga obuzme jeza i da iako nikada ne može da se garantuje jer psihopata i monstruma uvek ima, ali da će država dati sve od sebe.

Foto: Printscreen

Aleksandar Vučić

- Verujem da ćemo živeti normalno da nikada ovo nećemo zaboraviti i da ćemo makar neke dobre mere preduzeli bez obzira na to koliko će to stvarno u budućnosti života da spase, a neke sigurno hoće - rekao je predsednik.

Iako država čini sve da zaštiti svoje građane, tajkunski mediji čine sve da zaštite "prava" ubica, te se neretko na N1 i NovaS može  čuti kako je "pravda" da se masovni ubica iz škole Kosta Kecmanović pusti na slobodu, jer mu se uzima kao "olakšavajuća okolnost" broj godina.

Tako smo sa tajkunske N1 nedavno čuli nove autošovinističke stavove, kada su uspeli da prevaziđu sami sebe i granice zdravog razuma. Naime, u njihovom programu gost je propagirao puštanje na slobodu dečaka (13) koji je pre sedam dana izvršio stravičan masakr u školi na Vračaru.

- Tog dečaka treba oporaviti, pustiti na slobodu, vratiti ga roditeljima. Ni slučajno da nekome nije palo na pamet da ga oduzme roditeljima. Imali smo skandale, to dete treba da se vrati roditeljima - rekao je Aleksandar Fatić sa Instituta za praktičnu humanistiku u emisiji Newsnight na N1.

Tajkunski novinari očigledno žele da ubice budu na slobodi i to one koje bez trunke kajanja ubijaju. 

Podsetimo, Kosta Kecmanović (13) je u razgovoru sa radnicima Centra za socijalni rad (CZSR) hladnokrvno izjavio da mu je žao što nije ubio sve učenike sa spiska.

- Žao mi što nisam ubio sve učenike sa spiska! Hteo sam da se vratim i sve ih ubijem, ali mi je u dvorištu ispao ranac sa Molotovljevim koktelima i nisam uspeo - rekao je u razgovoru sa radnicima Centra za socijalni rad (CZSR) dečak (13), koji je osumnjičen za najgori masakr u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (18)

Loading
Branka Met

10.05.2023 13:26

Ako višestrukog ubicu treba vratiti roditeljima, ko i kako će nesrećnim roditeljima vratiti pobijenu decu. Ej, Kosta je planirao ubistva, a jadna pobijena deca su mislila da im je prijatelj. Znači, sa predumišljajem, svesno, namerno i planski je hteo da ubije decu. Šta još nije jasno! Ovaj stručnjak traži pravdu za Kostu, a gde je pravda za tu decu i njihove roditelje. I na kraju, da parafraziram - da nikome nije palo napamet da Kostu vrati roditeljima.

Odgovori 39 45
nina

21.05.2023 22:21

@Branka Met - Tacno tako

Cvele

10.05.2023 13:35

Bolje mu je da ostane u zatvoru.Sigurnije je.

Odgovori 23 24
Građanin

10.05.2023 13:48

Majka mu i sestra treba da odu u inostranstvo izasao Kosta na slobodu ili ne. Kakve to veze ima sa njegovom odbranom? Lično mislim da sa 13 god nije svestan tezine svog dela. Za njega je to bila neka pucačina gde likovi imaju nekoliko života.

Odgovori 30 17