OVO JE PORODICA KOJU JE POMAHNITALI STOJAN ZAVIO U CRNO! Devojčicu oteo pa ubio (FOTO)

Autor:

Hronika

10.04.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna tragedija u Ripnju.

OVO JE PORODICA KOJU JE POMAHNITALI STOJAN ZAVIO U CRNO! Devojčicu oteo pa ubio (FOTO)

Foto: Youtube- Hum. org. Srbi za Srbe

Pomahnitali Strahinja I. (38) za kojim policija traga zbog sumnje da je ubio devojčicu (16) i teško povredio njenog ujaka i tetku u beogradskom naselju Ripanj, kako Kurir saznaje, sa nožem u ruci uleteo je u njihovu kući i počeo redom da ih ubada.

Teške povrede zadao je ujaku i tetki devojčice, a potom je maloletnu Nevenu uvukao u automobil i presudio joj je na oko kilometar od kuće. Meštani Ripnja kažu i da je ćerka ubice išla u razred sa ubijenom devojčicom.

Republika

Foto: Youtube- Hum. org. Srbi za Srbe

Porodica, Ripanj

 

Reč je o velikoj porodici koja živi u jako teškim uslovima.

- Poštena i namučena porodica, živeli su u jako teškim uslovima, dok im dobri ljudi nisu pomogli da obnove kuću. Otac izdržava porodicu tako što radi teške fizičke poslove. Pre tri godine im je izbio i požar u kući, tada su praktićno ostali bez krova nad glavom - kaže sagovornik Kurira i dodaje da se iz kuće čuje vrisak i plač žene.

Prema njegovim rečima ispred kuće su kola Hitne pomoći i brojne policijske patrole, koje tragaju za S. I., koji je svojim automobilom pobegao sa lica mesta.

- Ceo Ripanj zna ovu porodicu, svi su gledali da im pomognu koliko mogu. I S. I. poznajemo, kosio je dvorišta, održavao ih i tako zarađivao za život - kaže sagovornik.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading