DRUGOVI, DRUGOVI, UDAVILI SU SE! Ispovest Jasmine u čiju kuću je ušao Mane da zatraži pomoć nakon što je izašao iz ledenog Dunava (FOTO)

Autor:

Hronika

21.03.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina M. u čiju kuću je u subotu uveče upao Mane K. koji je uspeo da se spase nakon što je potonuo čamac sa njegovim prijateljima na Dunavu kaže za Republiku da se skamenila kada je ugledala čoveka sa njenim jorganom u dnevnoj sobi.

DRUGOVI, DRUGOVI, UDAVILI SU SE! Ispovest Jasmine u čiju kuću je ušao Mane da zatraži pomoć nakon što je izašao iz ledenog Dunava (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

- On je izašao na obalu i video je reflektore na igralištu, pa je odatle produžio pravo do naše kuće, verovatno je video upaljena svetla pa je zbog toga došao pravo kod nas. U trenutku kada je on, oko 21:45 ušao u kuću, ja nisam bila tu, već kod sina i snaje koji žive na spratu. Krenula sam niz stepenice i videla otvorena vrata, u prvi mah sam pomislila da je unuk ušao u kuću, međutim, ubrzo sam se skamenila, jer sam videla muškarca u dnevnom boravku naslonjenog na vrata, sa sve mojim jorganom iz spavaće sobe - rekla je Jasmina za naš portal.

 

- Bio je sav izgreban, sa bradom, vikala sam na njega "ko si ti, ko si ti, šta radiš ovde, kako si ušao" međutim on u šoku nije mogao ništa ni da mi odgovori. U prvi mah sam mislila da je lud, nisam ni videla da je zapravo skroz mokar i da se trese - dodala je ona.

Kako je istakla, otišla je po sina i kada je on sišao izveli su muškarca napolje, jer nisu, dodaje, znali ni ko je ni šta je i šta radi u njihovoj kući.

- U jednom trenutku je krenuo da govori " policija, policija", verovatno pokušavajući da nam kaže da brzo pozovemo policiju, ali mi to nismo razumeli u prvi mah. Nakon što smo ga izveli napolje, ja sam ušla u kuću i tada sam shvatila da je on skroz mokar, kada sam pogledala na parket, videla sam dve trenerke natopljene vodom i muljom - ispričala je Jasmina.

- Izašla sam napolje i čula kako viče "drugovi, drugovi, udavili su se" , pozvali smo policiju i uveli ga unutra i dali mu da se presvuče. Kada su došli pripadnici MUP i pitali ga kako se zove i preziva, on je rekao i tada je policija videla da govori istinu. Takođe je naveo imena i prezimena drugova koji su bili sa njim i koji su nestali. U jednom trenutku, kada je došao sebi, okrenuo se ka meni i rekao "izvinite". Ubrzo je došla Hitna pomoć i odveli su ga, zajedno sa ćebetom - dodala je Jasmina.

Podsetimo, čamac u kom su bili Nenad Trivković, Miloš Marković i Milan Nikolić prevrnuo se u subotu uveče na oko kilometar od Pančevačkog mosta i na 100 metara od obale. Mane K. je jedini koji je uspeo da ispliva na kopno nakon što su talasi prevrnuči i polomili "Tri princeze".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading