TAKSISTA PIPKAO ŽENU U TOKOM VOŽNJE PRED MALIM DETETOM! Uhapšen Srbin u Austriji: Pretio joj i uznemiravao je sve vremena putu ka Nemačkoj!

Autor:

Hronika

08.03.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je tokom vožnje najpre uspela da obavesti svog verenika, a potom i policiju i saopšti svoju trenutnu lokaciju.

TAKSISTA PIPKAO ŽENU U TOKOM VOŽNJE PRED MALIM DETETOM! Uhapšen Srbin u Austriji: Pretio joj i uznemiravao je sve vremena putu ka Nemačkoj!

Foto: Tanjug/AP

Taksista iz Srbije (46) uhapšen je u Austriji pod sumnjom da je 6. marta ove godine seksualno uznemiravao i napastvovao ženu iz Srbije (30).

Kako navode mediji u Austriji, žena je u trenutku kada ju je taksista uznemiravao bila sa maloletnom ćerkom.

Žena je sa devetogodišnjim detetom na putu iz Srbije za Nemačku bila privatnim taksijem. Tokom putovanja, dok je ćerka spavala, taksista je počeo da seksualno uznemirava i nepristojno dodiruje žrtvu, prenose austrijski mediji.

Navodi se da je pokušao da iznudi seksualne radnje opasnim pretnjama upućenim i majci i ćerki.

Žena je tokom vožnje najpre uspela da obavesti svog verenika, a potom i policiju i saopšti svoju trenutnu lokaciju. Taksi je zaustavila policija na benzinskoj pumpi u gradu Braunau. Osumnjičeni je uhapšen i prebačen u zatvor u Ridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Beli

14.03.2023 01:19

Znamo čoveka, a znamo nju. Krenula je na put bez novca jer nema za autobus, a ne da plati nekoga da je vozi tako daleko. Zavlačila ga je dok je mogla,trebalo je sipati gorivo, i onda udri kako znaš. Ovo joj je barem treća optužba za silovanje u našem malom gradiću. Nadam se da će istina isplivati. Ima ona toliko gluposti po medijima, ali se bojim da pišem o kome se radi da mi se ne objavi komentar. Ali rado bi dao novinarima izjavu, i znam da bi im bilo jasno o čemu se zapravo radi. Stvarno je odavno trebalo sankcionisati sa bolnicom, mada pre zatvorom za takvo ponašanje.