VOĐA ŠKALJARACA IZGUBIO GLAVU ZBOG ŠVALERKI! Vozač Jovice Vukotića otkrio šokantne detalje likvidacije u Turskoj!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za godinu dana Vukotić je viđen sa tri različite devojke po hotelima u gradu na Bosforu, maskiran samo kačketom i naočarama za sunce, kaže Vukotićev vozač

VOĐA ŠKALJARACA IZGUBIO GLAVU ZBOG ŠVALERKI! Vozač Jovice Vukotića otkrio šokantne detalje likvidacije u Turskoj!

Foto: Privatna arhiva

Vođa "škaljaraca" Jovan Jovica Vukotić imao je najmanje tri ljubavnice u Turskoj, koje su ga najverovatnije koštale života. On se naime sa njima sastajao na javnim mestima, pa likvidatori iz suprotstavljenog "kavačkog klana" nisu imali muke da ga lociraju u Istanbulu. Baš u tom periodu oni su krenuli sa pratnjom Vukotića sve dok ga nisu likvidirali. Detalje o Vukotićevim raskalašnim navikama policiji je otkrio njegov vozač, Turčin Emre K.

Vukotić je usmrćen 8. septembra u Istanbulu pred trudnom suprugom Mašom M. i maloletnim detetom, u automobilu koji je vozio Emre. Na njega su pucali napadači sa motocikla. Vozač je na saslušanju ispričao inspektorima detalje iz Jovičinog života tokom boravka u Turskoj.

- Znam da je Jovan Vukotić sa ženom po imenu Anastasija imao aferu u jednom hotelu u Šišliju. Znam da mu je druga ljubavnica bila Ruskinja, po imenu Janina. Takođe, znam da je imao aferu i sa Libankom, čije ime ne znam, ali znam da su se upoznali u Ulusu u Bešiktašu, gde je on živeo, da su bili u hotelu u Nišantašiju - opisao je Emre K. 

Foto: Printskrin/Tviter

Poslednji momenti Vukotića u Istanbulu

Vođa "škaljarskog klana" je sve tri ljubavnice upoznao za nepunih godinu dana boravka u Turskoj, jer je u tu zemlju stigao 2. oktobra 2021. sa falsifikovanim dokumentima. 

Turski istražitelji ispituju da li je Vukotićevo obilaženje brojnih hotela "kavčanima" olakšalo potragu za njim po Istanbulu.

Izbegao smrt u Kotoru

Vukotićeva likvidacija sprečena je u oktobru 2020. godine, ispred Odeljenja bezbednosti Kotor. On se u Tursku vratio 2. oktobra 2021. avionom koji je sleteo na aerodrom u Istanbulu, piše ovaj turski list. U zemlju je ušao sa lažnim pasošem na ime Predrag Popović i koristio je boravišnu dozvolu na ovo ime, na koju je zalepio svoju fotografiju. Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore je prošle nedelje podiglo optužnicu u kojoj su za Jovičinu smrt optužili 18 osoba, među kojima su i vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer, Milan Vujotić i Slobodan Kašćelan.

- Jovica je znao da neprijatelji mogu da ga nađu i u Kini, i da ne sme da se kreće po gradu bez preke potrebe. Međutim, pošto je njegova žena boravila u Crnoj Gori sa detetom, on je rešio da se opusti i šarmira nekoliko žena, kako bi imao makar neko uživanje dok brine za sopstveni život. Mislio je da je dovoljno što na ulicama nosi kačket i sunčane naočare. Ipak, sve govori da su ga te posete javnih mesta, na kojima se sastajao sa tri ljubavnice, koštale života, jer su kavčani mesecima češljali celu prestonicu Turske, a njegovi izleti po hotelima mogli su samo da ih poštede muka. I Vukotićevi saradnici, koji su znali njegova kretanja, treba da budu ispitani, kao potencijalni izdajnici - objašnjava naš izvor iz bezbednosnih službi.

Republika

Foto: TURKISH POLICE / SCREENSHOT

Predstavljao se kao Predrag Popović

Takođe, pravu misteriju za inspektore u Turskoj predstavljaju i tela tri žene, koja su pronađena u bašti kuće visoko pozicioniranog "kavčanina" Željka Bojanića u Istanbulu, koji je osumnjičen i za umešanost u ubistvo Vukotića, a uhapšen je 4. novembra prošle godine u predgrađu turske prestonice, dok je 12 osumnjičenih pripadnika "kavačkog klana", zbog tog zločina, privedeno u septembru.

Prošle nedelje, na turskim portalima osvanule su i stravične fotografije na kojima se vidi kako su "kavčani" mučili "škaljarca" Rista Mijanovića u septembru 2020. godine u Istanbulu, a onda ga zakopali u bašti Željka Bojanića, u kojoj su nađene i tri žene.

Pre smrti kupio kombi za 56.000 evra

Vozač Emre K. je istražiteljima otkrio i da je jednom prilikom Vukotića vozio da se sastanu sa osobom albanskog porekla, koja govori ruski i turski kako bi dobili boravišnu dozvolu, ali i sa prodavcem luksuznog automobila.

- Osim sa ovom osobom, imali smo sastanke sa švajcarskim državljaninom Bojanom. Ta osoba mi je kupila vozilo marke mercedes vito. Dali su milion i 175 hiljada turskih lira za kupovinu ovog vozila (oko 56.000 evra prim. aut.) - rekao je Emre.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading