KRVAVA NOVOGODIŠNJA NOĆ U NIŠU! U masovnoj tuči izboden mladić, u teškom stanju prevezen u UKC Niš!

Autor:

Hronika

01.01.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča se dogodila oko 3 sata posle ponoći.

KRVAVA NOVOGODIŠNJA NOĆ U NIŠU! U masovnoj tuči izboden mladić, u teškom stanju prevezen u UKC Niš!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Dvadesettrogodišnji Nišlija teško je povređen tokom novogodišnjeg slavlja u jednom niškom restoranu kada je došlo do masovne tuče gostiju. On je dobio ubod nožem u grudi, u teškom je stanju, a još trojica mladića starih 34, 33 i 27 godina zadobila su teže povrede zbog kojih su zbrinuti u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

Kako prenose mediji, krvavi obračun se dogdio oko tri sata iza ponoći kada je došlo do koškanja koje je preraslo u krvavi obračun.

- Mi smo intervenisali sa četiri saniteta, četiri osobe smo prevezli u niški Univerzitetski klinički centar. Najteže je povređen pacijent koji je uboden nožem u grudi - saopštio je dr Dragiša Aleksić iz niškog Zavoda za urgentnu medicinu.

Na licu mesta bio je veliki broj policijskih službenika.

Privedeno je više osoba, u toku je rasvetljavanje okolnosti pod kojima je došlo do tragičnog obračuna, prenose beogradski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading