UDARIO DETE KOMBIJEM, NEGIRA KRIVICU: Vozač kaže da nije mogao da vidi devojčicu na putu!

Autor:

Hronika

16.09.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor D. vozač kombija koji je udario dete vozilom, a usled čega je ona preminula, danas je saslušan u Prvom tužilaštvu.

UDARIO DETE KOMBIJEM, NEGIRA KRIVICU: Vozač kaže da nije mogao da vidi devojčicu na putu!

Foto: Tanjug/S. ILIĆ

Policijska traka

Igor D, vozač kombija koji je juče u beogradskom naselju Karaburma pregazio trogodišnju devojčicu saslušan je danas u Prvom tužilaštvu gde je negirao izvršenje krivičnog dela, prenose Novosti.

On je rekao da ne spori događaj, ali smatra da nije odgovoran što se dete od tri godine našlo na putu koje, prema njegovim navodima, nije mogao da vidi. 

Vozač je naveo da sebe ne smatra odgovornim za to. Tužilaštvo je predložilo da mu sud odredi pritvor zbog sumnje da bi mogao da ponovi delo, pri tome ceneći njegovu raniju prekršajnu osuđivanost i nepoštovanje saobraćajnih propisa, prenose Novosti.

Podsetimo, na Karaburmi je juče oko 12.35 časova došlo do teške saobraćajne nesreće kada je kombi udario i usmrtio trogodišnje dete.

Ono je odmah nakon nesreće je hitno prevezeno u Dom zdravlja "Pana Đukića" na Karaburmi u polusvesnom stanju. Na licu mesta zatečen je Igor D. (28) koji je u ulici Kornatska broj 105 vozio kombi "fijat dukato" i udario dete.

Nažalost, Hitna pomoć je konstatovala smrt deteta I. H.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading