UBIĆE NAS OVA DEBELA! Krvava tuča na bazenu na Ledinama, Srbija ovo ne pamti: ŠOK SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.06.2022

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantan snimak tuče na bazenu na Ledinama poput virusa proširio se društvenim mrežama.

UBIĆE NAS OVA DEBELA! Krvava tuča na bazenu na Ledinama, Srbija ovo ne pamti: ŠOK SNIMAK! (VIDEO)

Foto: printscreen

Pijana žena gađala čašama goste na bazenu na Ledinama

Na bazenu na Ledinama došlo je do krvave tuče kada su se sukobile dve grupe gostiju, zbog čega je morala da reaguje i policija, vidi se na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama.

Kako se navodi u opisu posta na Instagram kanalu "192", do tuče je došlo kada je vidno pijana devojka okupljene počela da gađa čašama.

Da ceo slučaj bude još bizarniji, njoj u jednom trenutku očiglednog mentalnog rastrojstva spada i gornji deo kupaćeg, ali se ona na to ne obazire već nastavlja da gađa prisutne.

- Deo posetilaca zadobio je ozbiljne rasekotine, a niko od okupljenih nije mogao da smiri pomahnitalu devojku. Na kraju je reagovala policija, ali krajnji ishod događaja nije poznat - između ostalog navodi se u opisu posta.

Za sada nema dodatnih informacija zbog čega je došlo do krvave svađe, ali je poznato da je glavna akterka snimka počela da otvoreno vređa i provocira okupljene na bazenu.

Kako navodi "192", moguće je da je jedan od razloga zbog kojeg je izbio haos taj što su se dva momka ljubila u javnosti, a oni su zatim upozoreni da na bazenu ima i maloletnih lica.

- Ubiće nas ova debela - urla na snimku jedan od muškaraca čije se lice ne vidi, dok drugi docuje: "Debela ga živi, bato".

Pogledajte kako je sve izgledalo.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading