ŠOK U PROGRAMU UŽIVO KOD JOVANE JEREMIĆ: On nas sad gleda od kuće - jeziva ispovest žrtve nasilja

Autor:

Hronika

06.11.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji program TV Pink “Novo jutro” i voditeljka Jovana Jeremić su ovog vikenda za gledaoce kraj malih ekrana pripremili veoma potresnu priču.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vinka Marković i Jovana Jeremić

 

Radi se o ispovesti zlostavljene žene, koju je muž brutalno tukao i mučio dok su živeli pod istim krovom.

Sama voditeljka Jovana Jeremić rekla je na uvodu da za celu svoju karijeru nije čula potresniju priču. Njena gošća bila je žrtva i korisnica sigurne kuće Vinka Marković. Ono što je najšokantnije u celoj priči je to što za vreme dok žrtva priča svoju ispovest, prema njenin rečima, isti nasilnik gleda program TV Pinka gde ona gostuje.

Jeremićeva je odradila veoma potresan uvod u ovu priču:

– Naša gošća je žrtva nasilja nad ženama, Vinka Marković koju je muž davio i sekao kosu lovačkim nožem. Budio je pesnicama za glavu. Za manje od četiri sata monstrum joj je slomio kažiprst, kasapio lice i sekao nožem kosu – uvela je Jovana gledaoce u potresnu priču.

Ispovest Vinke Marković:

– Kao što ste rekli, sada sam u sigurnoj kući i to je jedino rešenje. Upoznali smo se pre dve godine, bili zajedno tri i po meseca. Prve batine sam dobila posle trećeg meseca zabavljanja, bilo je brutalno, bilo je davljenja i gušenja, pesnica. Tada sam rešila da stavim tačku, Prošlo je godinu i par meseci, on se vratio u moj život  da sazna s kim sam bila intimna. Za tih nepunih 4 sata, on je mene tukao radi priznanja s kim sam bila. Pokušao je da mi slomi kažiprst, isekao mi je lančić nekim makazama, svaki put kada bi me udario pljunio bi me po lici uz konstantne uvrede “kurv****, sper****”. Kada bi pala sa stolice, vikao bi na mene. Uzeo je lovački noš i isekao mi kosu, rekao mi je da će mi izvaditi zube. Ušivana sam u Urgentnom centru, nisam mogla da jedem i govorim mesec dana. Javio je iz zatvora da čim izađe iz zatvora da će me ubiti. On je osuđen na uslovnu kaznu godinu dana, on služi kaznu u kući – ispričala je Vinka.

Jovana Jeremić je šokirano pitala “kako uslovnu, on nas sad od kuće gleda?”, upitala je Jovana i dobila potvrdan odgovor od žrtve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Olivera

06.11.2021 22:19

Da'l je moguće u jednom čovjeku da ima toliko zla? Uvijek kažem,i ponavljam da je zakon jako blag prema zločincima.Žalosno i tužno!

Seka

07.11.2021 02:04

Sve zlostavljace i nasilnike upisati imenom i prezimenom u registar javno dostupan svima.. Zakonim ih najstrozije kazniti. Prosla sam pakao ovakve vrste.