(VIDEO) Luna progovorila o KIJI I SLOBI: NJENA STRANA PRIČE IZAŠLA NA VIDELO!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.09.2018

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani se danas uključila u razgovore Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića, koji su oni vodili pored bazena, a tom prilikom blogerka se dotakla svoje ljubavne priče iz prve sezone "Zadruge", kada je mesecima živela sa tada svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem i njegovom sada već bivšom suprugom Kristinom Kockar.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna Đogani, Sloba Radanović i Kija Kockar

Vladimiru nije bilo jasno zašto Luna ponovo priča o tome, dok je Đoganijeva govorila da želi sve do detalja da ispriča Staniji, a sve je krenulo kada je Luna počela da priča o svom licu i bubuljicama za koje smatra da su se pojavile zbog stresa koji je imala u poslednjoj vezi.

- Prošla sam bukvalno kroz pakao. Bukvalno sam došla do toga da nisam mogla da spavam, da jedem, da spavam sama. Samo sam htela da ćutim i da plačem, još se posle Zadruge to nije završilo. I ja sam bukvalno peti dan nakon rijaltiija odlučila da odem kod psihijatra - započela je Luna.

Blogerka je istakla da je našla odličnog psihijatra koji joj je pomogao najviše, kao i da je često imala potrebu za Slobom Radanovićem. U nastavku je Luna ispričala i kako se odvijao njen odnos sa pevačem u "Zadruzi" nakon što je ušla njegova nekadašnja žena Kristina Kockar.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Ja mislim da će na prvu žurku doći Sloba! Večeras je žurka? Doćiće ti Sloba! - govorio je Vladimir.

- Mnogo me naučila ova Zadruga, naučila me da cenim parče hleba, svaki dinar, porodicu... Na početku su me malo pogađali negativni komentari. Da sam ja ostala sa Slobom, to me ne bi pogađalo. Zavoleli smo se, j*bi ga. Kada je ona ušla, on mi nije dao da se sklonim. Onda je nju pogledao tada i uhvatio me za ruku i rekao: "Kunem ti se u sve, neće nas ništa razdvojiti". Kada je ona ušla on je bio toliko izgubljen. Mnogo sam se zaljubila. Mi smo jedan dan plakali oboje - rekla je Luna.

Staniju Dobrojević zatim je zanimalo zašto se Luna Đogani nije udaljila od Slobodana Radanovića kada je Kristina Kija Kockar rekla da i dalje voli svog tadašnjeg supruga.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Tad sam se sklonila. Ona je meni dan pre toga u pabu rekla to. Ja sam sve to započela. Sloba i ja smo bili u najvećoj ljubavi kada sam je ja odvela u pab i govorila je da je on i dalje voli. Osećala sam grižu savesti prema njoj i imala sam potrebu da joj se iskupim. On je uvek bio neprijatan prema njoj zbog mene, meni je bilo krivo zbog toga, videla sam da je to boli. Mi smo do šest sati ujutru pričali u pabu. Ona je mnogo pametna, namazana je svim bojama, ona je mene tu izmanipulisala. Ona je ta koja je htela sa mnom da se druži. Mi smo se družile nas dve, ona je meni stvarno prijala - ispričala je Luna.

Luna je zatim rekla Staniji i Vladimiru da joj je Sloba priznao da mu se Kija više ne sviđa, ali da se nikada nisu ljubili pred Kristinom. U jednom trenutku tokom ovog razgovora ukućanima se pridružio i Lunin brat, Adam Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bakica

12.09.2018 06:39

Ona je prilicno pogubljena i opet laze..devojko ljubili ste se od prvog dana svi smo videli za stolom samo sta si radila,koliko puta si samo rekla ko joj je kriv sto je sedela preko puta vas,sto je uopste usla,da si ti ponosna ljubavnica..e luna luna ne kaze se dzabe oteto prokleto,sve sto si njoj namerno radila tebi se vraca zato te i bole toliko suze kojr sada lijes..samo izgleda da yi mislis da bez kije ne mozes ni u ovoj jer ti non stop nju pominjes..trgni se devojko ne mislis valda da deset meseci pricom o kiji i slobi stignes u finale..strasno pacenica jedna

Odgovori 41 4
Ljubica

12.09.2018 08:29

Luna nema priču jer nije ni sa kim sada u vezi a to izgleda ne prolazi u Zadruzi. Priča o Slobi zamara , nije trebala da ulazi ako nije spremna. Dosadno je slušati sve to ponovo

Odgovori 35 4
Rada lambada

12.09.2018 08:36

Osveta cerke na delu.

Odgovori 22 2