MAJI VESELO, MIONI PRESELO: Ša se obrukao u krevetu, Stanislav mu DIVLJAČKIM AKCIJAMA zadao domaći zadatak! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ponovo na meti komentara!

 

 

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša od sinoćne emisije nisu prestali da se svađaju, a situacija je eskalirala danas u programu uživo, kad su jedno o drugom izneli brojne prljavštine iz odnosa. Jovanovićeva je žestika zamerila svom 20 godina starijem partneru što priča o njihovom odnosu u krevetu, jer su svi protumačili kao da želi da oda da su imali vrelu akciju. 

Međutim, iako je Miona za stolom predstavljala da će staviti tačku na odnos sa reperom, čim su legli u krevet prepustili su se nežnostima, a po pomeranju jorgsna izgleda da su se i prepustili stastvenim dodirima i poljupcima. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Miona i Ša se zaigrali pod jorganom

Na društvenim mrežama odmah je krenula lavina komentara, dok su jedini osuđivali Mionu da se pravi fina, drugi su je žalili, ali i ismevali repera i to zbog njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, koji je šokirao narod divljačkim akcijama sa Majom Marinković. 

Po ko zna koji put Ša je potao pred sprdnje na društvenim mrežama, a Jovanovićeva je pokupila silne negativne komentare, jer se opet ispostavilo da za stolom priča jednu priču, a u krevetu, kad je sama sa Ša i bez bubica, totalno drugačiju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak vrela akcija

Inače, Maja i Stanislav trenutno borave u hotelu, jer je ona vođa, a on njena omiljena osoba. Njih dvoje svake noći imaju brutalne vrele akcije, od kojih se tresu zidovi, što je postala glavna tema za komentarisanje u Beloj kući, ali i na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading