BRAT ŠA SE PONAŠA KAO JA SA 24 GODINE! Kontroverzna pevačica udarila na PAKLENU ČETVORKU Elite: Svako jutro kreće sa NERVNIM SLOMOVIMA!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Ilić bez dlake na jeziku o aktuelnim učesnicima Elite!

BRAT ŠA SE PONAŠA KAO JA SA 24 GODINE! Kontroverzna pevačica udarila na PAKLENU ČETVORKU Elite: Svako jutro kreće sa NERVNIM SLOMOVIMA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTVPink, printscreen/instagram

Nekada popularna pevačica Dunja Ilić, koja se sada zove Ajla Begović, gostovala je sinoć u emisiji "Pitam za druga", gde je komentarisala aktuelne situacije u rijalitiju "Elita". Ona se posebno osvrnula na "paklenu četvorku", Maju Marinković, Mionu Jovanović, Stanislava Krofaka Panteru i Nenada Aleksića Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dunja Ilić, gostovanje na RED televiziji

- Majče mi je super, uvek mi je bila simpatična. Stanislav mi se ne dopada, iz nekog razloga, nešto mi ne valja kod njega, Miona mi se nikako ne dopada. Ne mogu takve devojke da smislim. Ima tu gordost, tu aroganciju, to moralna ili nemoralna, to me ne interesuje, ne deluje mi nemoralno. Ali, ta gordost i arogancija, to ne volim kod ljudi - rekla je Dunja, a onda se osvrnula na Nenada Aleksića Ša:

- Ja imam insomniju, stalno kukam o tome i onda do četiri pokušavam da zaspim. Ustajem i kuvam kafu, a svako jutro kreće sa nervnim slomovima. Ja gledam brata Ša kako ludi, kafa, cigara... Ne znam šta bi uradila da stvarno pobegne. Ša mi je kao ja sa 24 ili 25 godina, tako sam se isto ponašala. Sa te neke strane mogu da ga razumem, ali ja kada bih se jednom tako potresla oko nekoga... Mislim da Miona ne voli Ša, kao možda ga voli ali je hladna, pa smo čuli da nije bila hladna sa Stanislavom. Mislim da je Ša svojim reakcijama izazvao to, ja da moram nekoga pet puta da jurim po imanju, ne bih mogla - dodala je ona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dunja smatra da se Ša ponaša kao ona sa 25 godina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading