OBELODANJEN KRIMINALNI DOSIJE ANELI AHMIĆ: Spremite se za šok, sledi specijalna emisija posvećena NJOJ!

Autor:

Zadruga

18.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkriva šta krije Aneli Ahmić - sukob u rijalitiju dostigao novi nivo!

OBELODANJEN KRIMINALNI DOSIJE ANELI AHMIĆ: Spremite se za šok, sledi specijalna emisija posvećena NJOJ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

U poslednjem sukobu koji je izbio u rijalitiju, Milana Kačavenda je iznela šokantne tvrdnje o svojoj cimerki Aneli Ahmić. Kačavenda tvrdi da Ahmić iza sebe ima mnoštvo krivičnih dela zbog čega je čak traži "Interpol". Ova optužba je izazvala veliku pažnju javnosti i postavila pitanje o prošlosti Aneli Ahmić.

- Ona priča gluposti kako sam ja zaljubljena u Janjuša. Komentariše da sam ja uvek na njegovoj strani, mene to ne interesuje. Ja nisam mogla odmah da se setim, ali ja znam za nju pre ulaska u rijaliti. Tada je izgledala skroz drugačije i zbog toga nisam odmah povezala da je to ona - rekla je Kačavenda, pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

- Ti si jedan ološ raspali, znam o tebi svašta i reći ću u "Narod pita", neću sada. Praviš se ovde mutava, došla si da pričaš o svom bivšem odnosu, a onda isto tako pričaš i o trenutnom odnosu. Ti si jedna džukela, klošarka, šljam, ološ i borac za plasman. Znam ljude sa kojima si bila, prenosila milione preko granice u koferima, juri te Interpol i ti si kao naivna - rekla je Milena.

Podsetimo, Aneli je svojevremeno bila uhapštena zbog šverca novca zarađenog od droge i to u iznosu od 720.000 evra.

1. 31.03.2018. godine iz Frankfurta na Majni u Istanbul novac od droge u visini od najmanje 180.000 evra

2. 20.05.2018. godine iz Frankfurta na Majni u Istanbul novac od droge u visini od najmanje 180.000 eura

3. 24.07.2018. godine iz Frankfurta na Majni u Istanbul novac od droge u visini od najmanje 180.000 evra

4. 2.08.2018. godine iz Frankfurta na Majni u Istanbul novac od droge u visini od najmanje 180.000 euraDalje se navodi da je "sveukupno okrivljena Ahmić transportovala 720.000 evra novca od droge, za šta je dobila naknadu od 4.000 evra".

"Dokaz o delu posebno proizlazi iz priznanja okrivljene Ahmić pred organima vlasti Bosne i Hercegovine 8.11.2018. godine i njezino saslušanje kao okrivljene u Minhenu 16.12.2020. godine", takođe se navodi u optužnici.Kako piše u optužnici, prenosi Telegraf, Aneli je osuđena zbog toga što je "u svesnom i namernom saučešću" transportovala novac od droge", stajalo je takođe u optužnici preneo je tada "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading