UNIŠTENA MILENA KAČAVENDA: Ovakav udarac u "Elitu" iz spoljnog sveta još nije stigao, sada je SVE JASNO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka ocrnila aktuelnu učesnicu rijalitija!

UNIŠTENA MILENA KAČAVENDA: Ovakav udarac u "Elitu" iz spoljnog sveta još nije stigao, sada je SVE JASNO! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Takmičarka "Elite" Milena Kačavenda nedavno se vratila u rijaliti, par dana nakon smrti i sahrane svoje majke. Mnoge stvari su se promenile, a sinoć je u emisiji "Pretres nedelje" udarila na Aneli Ahmić i progovorila o njenim aferama pre ulaska u Belu kuću. Mnogi su pohvalili Milenu, ali ne i bivša zadrugarka Ermina Pašović.

Naime, ona smatra da je Kačavenda videla šta narod zaista misli o Ahmićevoj, te da sad namerno nikad žešće udara na nju.

Republika

Foto: Instagram.com

Ermina izvređala Kačavendu

- Ma, kome bravo više? Nikome! Svi su znali za kofere (Anelinu aferu) još u oktobru, što je tad niko nije nagazio? Nego sad kao fol, kad je bila napolju i videla kako stvari stoje, pa daj da pokupi narod spolja, da je napiči! - započela je Ermina na svom storiju, pa nastavila:

- Fuj, gade mi se! Izađu zbog smrtnog slučaja, a više na društvenim mrežama radi rijalitija i kao jadni... Ne žalim nikoga ko se vrati i kaže: "Svi me prepoznaju, svi hoće da se slikaju". Paćenici, da budu bitni i poznati! Gamad i ološi svi kolektivno bez izutetaka! - besno je poručila Pašovićeva na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Kačavenda sinoć urnisala Aneli

Podsetimo, Milena je sinoć žestoko izvređala Aneli.

- Ti si prsla sa mozgom, ti si jedna bezobrazna džukela. Ti si jedan ološ ozbiljan, ono što znam o tebi ja ću to reći u "Narod pita". Ti sa Janjušem teraš u rijaliti, pominješ Ramazan. Svakakvim rečima nazivaš njega, malopre pričaš da te terao nešto ispod jorgana. Praviš se mutava, ne znaš o čemu se radi. Došla si da pričaš o svom bivšem odnosu. Ti si jedna klošarka, jedan šljam, jedan borac za plasman, u pravo vreme si počela, bez pardona i blama. Ti si kao naivna, smeju ti se svi, koga ti zaje*avaš, kako možeš čoveku koga voliš da zaboraviš ds je ovde pre tri meseca ušao polupan. F*kso, dro*etino, izdajice, lažovko, sve će se znati, vrlo brzo je kraj rijalitija, ti ovog čoveka zaje*avaš kao konja - rekla je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ova Emina ….

16.04.2024 11:28

...vodi veci rijaliti napolju nego da je unutra.Sem toga zamara koliko je nepismena i ne zna rodjeni jezik ,ali zato da laje ume i vredja sve bez pardona ….fujj bre !

Ojha

16.04.2024 14:49

Iz Mileninih, sve većih ustiju, možemo da očekujemo sve više bogougodnih reči.