STANISLAV NAJSTRAŠNIJE PONIZIO UČESNICU ELITE: Maji od šoka pala vilica, reagovala i VODITELJKA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.04.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo od njega niko nije očekivao!

STANISLAV NAJSTRAŠNIJE PONIZIO UČESNICU ELITE: Maji od šoka pala vilica, reagovala i VODITELJKA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U subotu je tokom emisije "Nominacije" došlo do novog sukoba između Stanslava Krofaka i Marije Malivuk. One je počela da ga urniše za crnim stolom i proziva ga da maltretira žene, zbog čega je reagovala i voditelja Ivana Šopić. Kako je Stanislavu već bilo preko glave da ćuti na prozivke, brutalno je odgovorio Mariju, što od njega niko nije očekivao, pa čak ni njegova devojka, Maja Marinković, kojoj je od šoka pala vilica, a onda je počela da vrišti i navija za njega.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

- Ščepao za vrat, ljudi, na televiziji ste. Čovek se bavim sportom kojim se bavi, budite realno. Mi znamo da ovde nikog nije ščepao za vrat - govorila je Ivana Šopić. 

- On je izjavio da se sprdao sa ženama i da ih je šamarao. Nešto je za četiri zida i mi to ne moramo da gledamo, kao ni njegova ćerka - rekla je Marija. 

- Meni ne smeta, sa mojim dečkom mogu da radim šta hoću  - dobacila je Maja Marinković. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Maja Marinković

- Idi tamo čisti, peri podove i seci mići nokte. Idi seci nokte Mići da još malo duže ostaneš. Pereš veš i čistiš da bi ostala duže, idi seci nokte pedikirka - poručio je Krofak, a Maji je od šoka vilica pala do poda, a onda je podigla ruke u znam podrške svom dečku. 

 

 

Iako se Stanislav do sad pokazao smireno i staloženo, ostaje da vidimo u danima pred nama kako će mu služiti samokontrola i da li će moći baš svaku svoju reakciju da obuzda ili će imati još ovakvih ispada. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

15.04.2024 05:39

STANISLAVE TEBI SVAKA ČAST NA SVIM FRONTOVIMA....GDE ČULI, GDE NE ČULI...ALI TI SI FAVORIT ZBOG SEBE...I TO JE PROBLEM...ZA UKUĆANE...

Ljigavica

15.04.2024 10:41

Marija me mnogo podseća na Erminu. Laže, krade, podla je, uvlači se Aniti zbog koristi i Anitinih glasača te slatkiša koje šalju, ona ne voli nikoga , zavidna je i ljubomorna na sve. Misli za sebe da je lukava ali je providno njeno hodanje i prisluškivanje tuđih razgovora kako bi prenela Mići i Anđelu šta se zbiva, atime obezbedila ostanak još koji dan. Toliko zla u tako maloj ženi je vidljivo od prvog dana. Da je Mića ne drži na "uzici" ona bi već davno bila diskvalifikovana zbog svoje agresivnosti i poganog jezika. Mnogo ljigava je Marija.