VEĆ POČEO DA NEGODUJE! Oglasio se Taki Marinković, evo šta sada misli o vezio ćerke Maje i Stanislava!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo što sada gledamo mi se ne dopada previše. Opet se ponaša kao kad je bila u vezi s Janjušem, a svi znamo kako se to završilo, tvrdi on.

VEĆ POČEO DA NEGODUJE! Oglasio se Taki Marinković, evo šta sada misli o vezio ćerke Maje i Stanislava!

Foto: Republika, youtube.com/Zadruga Official

Otac učesnice Elite Maje Marinković, Radomir Taki Marinković kaže da je već počelo da ga nervira ponašanje ćerke i njenog dečka Stanislava Krofaka. Taki tvrdi da ne bi voleo da se Maja vrati na staro, pa da pred kamerama svi napolju po ceo dan gledaju njene vrele akcije sa dečkom. 

- Maja je bila super do skoro u rijalitiju, tako da sam i sam pričao da mi se dopada kako se ponaša. Onda je usledila veza sa Stanislavom, da budem iskren nisam mogao da pretpostavim u kom smeru će sveto da ide, ali bila je na početku lepa priča. Ona je bila pristojna, on je prema njoj bio super, ali su onda izgubili kontrolu - priča Taki na početku za medije, pa dalje nastavlja:

 

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković, Taki i Stanislav

 

- Ovo što sada gledamo mi se ne dopada previše. Opet se ponaša kao kad je bila u vezi s Janjušem, a svi znamo kako se to završilo. Dobro je u celoj priči što još uvek nemaju neke velike svađe, ali i to će verovatno da dođe, kao što je u svakoj vezi do sada. 

Podsećamo, Maja je nedavno Stanislavu obećala masažu koju radi na svoj način, ali tek nakon što izađu u spoljni svet.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković, Taki i Stanislav

 

Ti ne znaš Stanislave šta ove moje zlatne ruke mogu da urade. Ne znaš ni dva posto za šta sam ja sve sposobna! Mogu da te dovedem do ludila, na lakši ili teži način - počela je Maja dok su je svi šokirano posmatrali, pa je nastavila:

- Mogu da te zadovoljim masažom, ali na moj način. To naravno neću ovde da radim jer su svuda kamere. To je moja intimna masaža. Nije u pitanju ništa perverzno, ali može da bude. Ovo što ja pričam sada nije strašno. Mi smo u vezi, tako da tu ne postoji ništa što može da nam šteti! 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading