ANELI OTKRILA ŠTA JANJUŠU NIKAD NE BI OPROSTILA! Pomenula decu, pa objasnila u kom slučaju bi ga izbacila iz kuće!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite ima jasne stavove...

ANELI OTKRILA ŠTA JANJUŠU NIKAD NE BI OPROSTILA! Pomenula decu, pa objasnila u kom slučaju bi ga izbacila iz kuće!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Aneli Ahmić kaže da Marko Janjuševiću Janjušu ne bi oprostila alkoholizam i kocku, pa taman da sa njim ima troje dece. Ona tvrdi da je imala loša iskustva sa momcima koji su bili poročni, pa je hipotetički objašnjavala šta bi bilo da je s Markom u braku u spoljnom svetu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Ne bih mogla da zamislim da pored sebe imam ponovo muškarca koji će da bude u nekim porocima. Imala sam priliku da vidim šta je to. Nije nimalo naivna situacija. Kad bih sa Janjušem imala i troje dece izbacila bih ga iz kuće, pa taman deca nemala oca. Neću alkoholičara ili kockara u kući. Znam šta to ima za posledicu. Nikad to sebi ne bih dozvolila, a ima žena koje sve trpe samo da ne bi ostale same - objasnila je ona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Janjuš je pomno slušao šta Aneli priča, ali na kraju nije hteo da ulazi u raspravu, samo je cimerima rekao da mu nije jasno zašto ga opet uzima usta. 

Podsećamo, tokom emisije ,,Gledanje snimaka" Marko Janjušević Janjuš izneo je niz uvreda na račun njegove bivše devojke Aneli Ahmić. Međutim, to je uobičajena situacija između njih dvoje, prvo se posvađaju, pa pomire, ono što je prošle noći privuklo pažnju jesu Janjuševe reči o Mensuru Ajdarpašiću. 

Naime, kako je Janjušević ispričao, bivši takmičar pre nego što je napustio imanje u Šimanovicma mu se poverio o Aneli i rekao mu šta će mu se desiti, ako nastavi da bude sa njom u vezi, što je sve šokiralo u Beloj kući, za crnim stolom. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

13.04.2024 07:07

Od ovo dvoje ljudi, ne zna se ko je veci folirant - ona ili on ?!