DISKVALIFIKACIJA STANISLAVA KROFAKA: Oglasila se njegova ćerka i otkrila ISTINU!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanesa na društvenim mrežama iznenadila pratioce!

DISKVALIFIKACIJA STANISLAVA KROFAKA: Oglasila se njegova ćerka i otkrila ISTINU!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@zadruga_official, Shutterstock

Stanislav Krofak Pantera privukao je pažnju javnosti svojim ulaskom u Elitu, a trenutno uživa u vezi sa Majom Marinković, jednom od najkontroverznijih učesnica ikada.

Iako su se svi pitali kako celokupnu situaciju komentariše njegova porodica, Stanislavova ćerka je maksimalno uz njega, ali na vezu sa Majom gleda kao na usputnu zanimaciju. Ipak, ona mu svakodnevno pruža podršku putem Instagram profila, gde objavljuje poruke koje stižu, a danas je odlučila i da odgovara na pitanja njegovih pratioca, što je iznenadilo mnoge. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Najviše pitanja bilo je o njegovom odnosu sa Majom i Mionom Jovanović, ali se pruvuklo i nekoliko pitanja o Panterinom učešću, gde su pratiocu preko njegove ćerke Vanese Krofak, pokušali da ga bolje upoznaju i izgrade sliku o njemu. 

Jedno jako zanimljivo pitanje koje se pojavilo odnosilo se na njegovo učešće, kao i da li je spreman na to da se diskvalifikuje iz programa. 


- Da li misliš da bi mogao da se diskvalifikuje? - upitao je neki pratioc sa Instagrama. 

- Do sad je odgovor bio ne, ali ukoliko krene nešto loše uticati na njega svakako da je moguće - napisala je Vanesa putem zvaničnom Panterinog profila. 

Republika

Foto: instagram.com

Stanislavova ćerka progovorila o njegovoj mogućoj diskvalifikaciji

Iako Stanislav trenutno nema velike probleme u rijalitiju, ipak ga njegova ćerka najbolje poznaje, pa samim tim i kaže da bi mogao da odluči da napusti takmičenje ako se situacija promeni. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading