MAJA OSVOJILA SRCE STANISLAVOVE ĆERKE: Na Panterinom profilu pojavila se slika, evo šta zapravo misli o njoj! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.04.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanesa Krofak odgovorila na pitanja o rijalitiju!

MAJA OSVOJILA SRCE STANISLAVOVE ĆERKE: Na Panterinom profilu pojavila se slika, evo šta zapravo misli o njoj! (FOTO)

Foto: Dragan Kadić, pink/printscreen, shutterstock

Stanislav Krofak Pantera privukao je pažnju javnosti svojim ulaskom u Elitu, a trenutno uživa u vezi sa Majom Marinković, jednom od najkontroverznijih učesnica ikada.

Iako su se svi pitali kako celokupnu situaciju komentariše njegova porodica, Stanislavova ćerka je maksimalno uz njega, ali na vezu sa Majom gleda kao na usputnu zanimaciju. Ipak, ona mu svakodnevno pruža podršku putem Instagram profila, gde objavljuje poruke koje stižu, a danas je odlučila i da odgovara na pitanja njegovih pratioca, što je iznenadilo mnoge. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak Elita 7 Zadruga

Iako su mnogi smatrali da Vanesa Krofak, Stanislavova ćerka nikako ne može da smisli Maju, izgleda da stvari nisu baš takve, što govori njena objava koju je danas podelila. 

Naime, iako Vanesa i dalje smatra da ljubavni odnos njenog oca neće potrajati nakon "Elite", podelila je jedan šaljiv snimak Maje Marinković, gde ju je okarakterisala kao iskrenu i smešnu, po čemu može da se zaključi da o njoj nema ružno mišljenje.

Vanesa je takođe otkrila i da li bi imala problem kad bi njen otac Maju doveo u Zagreb da živi sa njim, gde je jasno stavila do znanja da na to ne želi da utiče. 

- Ne biram ja njemu sa kim će živeti, mišljenje smo izneli pre nekoliko dana - napisala je ona. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Ostaje da vidimo kako će narednih dana funkcionisati veza Maje i Stanislava i da li će njegova ćerka možda promeniti mišljenje i u potpunosti prihvatiti da je Marinkovićeva devojka njenog oca. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading