ANELI REŠILA DA ŠUTNE JANJUŠA ZA SVA VREMENA! Urnisala ga za crnim stolom! On skočio, pa poručio samo jedno!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu više da gledam u pasulj da li ću da ostanem sa Janjušem ili ne!

ANELI REŠILA DA ŠUTNE JANJUŠA ZA SVA VREMENA! Urnisala ga za crnim stolom! On skočio, pa poručio samo jedno!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Aneli Ahmić kaže da je rešila da se više ne potresa oko toga da li će sa Markom Janjuševićem Janjušem ostati u super odnosima, s obzirom na to da više ni sami ne znaju koliko puta su raskinuli.

Izlaganje Ahmićeve ostavilo je utisak na Janjuša, iako nije hteo previše da se petlja s njom u rasprave.

- Ne mogu više da gledam u pasulj da li ću da ostanem sa Janjušem ili ne. Čovek je pokazao da na njega ne mogu da se oslonim, odnosno da mogu povremeno, a to nije nešto što mene čini srećnom. Ne bi da izađem odavde i da me ljudi pamte kao neodlučnu ženu. Više mi je muka da ga čekam da se on sredi i predomisli. Mislim, naravno da sam tu za njega kada mu je teško zbog gubitka brata, ali i on će morati da nastavi dalje. Moraće da bude jak zbog ćerke i porodice. Neće niko drugo da stane na noge umesto njega, to mora svima da bude jasno - pričala je Aneli, a Janjuš se samo na kratko nadovezao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Ne bih da širim ovu priču jer je svima jasno da ja hoću sada da budem u miru sa samim sobom i sa ljudima ovde. Distancirao sam se od Aneli, ne diram je, a ona žena, svaki trenutak koristi da mene podbada. Neću da nasedam na takve priče, ne zanima me šta ona misli, tako da i sada kratim priču.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Inače, rijaliti učesnica Aneli Ahmić otkako je raskinula vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem koristi svaku moguću priliku da nervira Maju Marinković i meša se u njenu vezu sa Stanislavom Krofakom. Iako i dalje drugaricama govori da ima osećanja prema Janjušu, njenai postupci prema Panteri ne govore tako, zbog čega trpi žestoke osude i kritike na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

11.04.2024 13:03

Aneli je u pravu. Šta će joj ovaj dugogodišnji, sebični, rijaliti igrač koji je sve pare potrošio isključivo na svoja zadovoljstva.