DEJANU ZABRANILI DA UĐE U BOSNU: Drama na graničnom prelazu, hitno reagovala POLICIJA! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

10.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragojević doživeo neprijatnost sa devojkom, na kraju uspeo da nađe rešenje!

DEJANU ZABRANILI DA UĐE U BOSNU: Drama na graničnom prelazu, hitno reagovala POLICIJA! (GALERIJA)

Foto: Shutterstock, Printscreen Youtube.com/Dejan Dragojević

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", doživeo je neprijatnost na granici Bosnom i Hercegovinom kad je sa devojkom pokušao da pređe granicu. Naime, policija mu nije dozvolila da pređe granicu.

Dejanu nije dozvoljeno da uđe u BiH zbog toga što mu vozilo nije bilo registrovano, a o ovome je pričao sa svojom devojkom Jovanom u snimku koji je objavljen na njegovom Jutjub kanalu.

- Toliko smo lagano krenuli Jovana i ja, ni na kraj pameti nam nije bilo da je istekla registracija pre 7 dana. Sad moram da čekam saobraćajnu policiju, tako da izgleda ništa od Sarajeva - rekao je Dejan na početku, a njegova devojka je dodala:

- Izgleda da ćemo u aps - navela je Dragojevićeva partnerka.

- Jao pa to je ono kad su me pratili! Ko zna zašto je to dobro, videćemo šta će se dešavati, Ako ne može da se ide, šta da radimo - istakao je bivši zadrugar, dok je čekao na granici da vidi šta će se dalje desiti.

- Sad smo na granici, došla je saobraćajna policija, mlad momak, kulturan, fin. Uzimaju mi tablice, nose u policijsku stanicu. Izaći će mi u susret da idem pod rotacijom do tehničkog pregleda, nazvaće njih da vide da li mogu da me prime odmah, tako da bi trebalo da bude sve okej - nastavio je Dragojević.

- Idemo u policiju! - dodala je Jovana.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dejan je na kraju uspeo da nađe rešenje

Ipak, na kraju su ušli u Bosnu i Hercegovinu i otišli do Sarajeva. Naime, Dejan je ostavio auto i iznajmio drugi.

- Prešli smo u Bosnu, auto je ostao u Srbiji, čekamo registraciju u ponedeljak. Sad smo iznajmili auto, i dalje idemo ka Sarajevu - saopštio je na kraju Dragojević, koji je svoj snimak nazvao "Težak put do iftara u Sarajevu, policija me vratila sa granice".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

10.04.2024 13:32

Aktivisti i pripadniku ISIS tj. Islamske Države će uskoro biti zabranjen povratak u Srbiji. Muhadžedini nam ne trebaju.