HITNO OBRAĆANJE VELIKOG ŠEFA: Zbog najnovijih dešavanja u Eliti saopštena ŠOK ODLUKA, ukućani izgoreli od besa!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je poslao ukućanima pismo, pa im objasnio šta ih sada čeka.

HITNO OBRAĆANJE VELIKOG ŠEFA: Zbog najnovijih dešavanja u Eliti saopštena ŠOK ODLUKA, ukućani izgoreli od besa!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić Poršelina danas je podelila budžet ukućanima, a Veliki šef ih je obradovao novim pismom, koje je stiglo na adresu Bele kuće. Učesnici su se okupili, kako bi saznali šta im je Veliki šef poručio, a onda su saznali svoj novi zadatak.

Naime, vreme je da izaberu najprevrtljivijeg ukućanina, pa su tako redom glasali i komentarisali, a prvi na redu bio je Samir Ramović:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo Velikog šefa

 

- Dragi ukućani, svašta se izdogađalo u poslednje vreme i vaši odnosi su se promenili, a sada je vreme da izaberete najprevrtljivijeg učesnika Elite - glasila je pismo Velikog šefa, a Slađa je reč dala Samiru Ramoviću.

Kao i uvek, priliku će imati i publika, koja će dati svoju reč, a voditelj Milan Milošević će rezultate ankete saopštiti ukućanima i time napraviti totalnu pometnju u rijalitiju. Večeras sledi uzbudljivi pretres nedelje, te će Milan Milošević ušetati na imanje naoružan informacijama o aktuelnim učesnicima Elite.

Odnos Maje Marinković, Stanislava Krofaka, Mione Jovanović i Nenada Aleksić Ša interesuje brojne gledaoce, pa nema sumnje da će to biti goruća tema i večeras.

- Ja bih glasao za Aneli Ahmić, prvo, drugo i treće mesto - glasao je Janjuš, a Aneli se ubacila u njegovo izlaganje, pa izazvala svađu na samom početku.

- Nema gore stvari, nego kad muškarac traži nešto što ti je poklonio - vikala je Aneli Ahmić, pa vratila Janjušev poklon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading