KAČAVENDA SE U ELITU VRAĆA NAORUŽANA INFORMACIJAMA O KLJUČNIM IGRAČIMA: Vreme je da se rijaliti zakuva!

Autor:

Zadruga

07.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda se naoružala informacijama o učesnicima Elite, spremna je za povratak i raskrinkavanje.

KAČAVENDA SE U ELITU VRAĆA NAORUŽANA INFORMACIJAMA O KLJUČNIM IGRAČIMA: Vreme je da se rijaliti zakuva!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda

Aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elite", Milena Kačavenda, napustila je nedavno imanje u Šimanovicma kako na Novobežanijskom groblju sahranila majku Smiljanu Lalić, koja je nedavno preminula nakon hitne hospitalizacije i operacije mozga.

Smiljana je juče, nakon opela i tužne povorke, sahranjena, a Milena je, dok su spuštali u sanduk krenula da plače kao nikad do sad, te je u jednom momentu pala na kovčeg kako bi ga poljubila dok su je sinovi držali i tešili.

Međutim, svi se pitaju kada će se Kačavenda vratiti u rijaliti. Jelena Batos, bivša zadrugarka, oglasila se putem Instagram profila, gde je inače aktivna, pa otkrila da Milena ulazi u Elitu naoružana informacijama iz spoljnog sveta, pa će biti interesantno videti na koji način će iste upotrebiti i da li će se voditi svojim stavom ili igrati rijaliti igru:

- I samo da kažem, biće interesantno gledati kumin povratak, jer je puna informacija i uviđa kako stvari zaista stoje napolju. Videćemo ako će se voditi svojim stavom ili će biti oprezna i ići kako vetar duva unutra - napisala je Jelena Batos.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Jelena Batos o povratku Milene Kačavende u Elitu

Podsećanja radi, Milena Kačavenda je nakon što je posetila majku u bolnici, koja je bila u lošem zdravstvenom stanju, pričala o njoj na sledeći način:

- Ona je pala na lice, slomila je nos, oni su je povratili, nešto je naišlo, rezultati su bili u redu, nije ni bilo razloga da bude vezana za krevet... Upozorili su me na to, da posle vizite nisu mogli da je probude. Skener mozga uradđen, nađen hematon 4 cm i jedan mali tromb, koji se desio od udarca. Zahvalila sam joj se za sve... Jednu stvar znam, s obzirom da joj je mozak otvaran, nikada ne bi želela da vegetira, da bude smetnja, živela je kao gospođa i htela je da tako ode - ispričala je Kačavenda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Opušteno

07.04.2024 13:54

Lesi se vraća kući...

Opušteno

07.04.2024 13:54

Lesi se vraća kući...