ZVEZDAN SLAVNIĆ PONIZIO MAJU MARINKOVIĆ: Pere se od odnosa sa njom, a Panteri najavio PAKAO!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se bivši zadrugar i dao svoj sud o gorućim temama iz rijalitija!

ZVEZDAN SLAVNIĆ PONIZIO MAJU MARINKOVIĆ: Pere se od odnosa sa njom, a Panteri najavio PAKAO!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić oglasio se za domaći medij i dao svoj sud o gorućim temama iz rijalitija "Elita". On je prvo progovorio o vezi Miona Jovanović i Nenada Aleksića Ša, kao i o burnim svađama koje imaju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Čuo sam se sa njim sat vremena pre nego što je krenuo u Šimanovce, rekao sam mu da treba da se pokaže onakav kakav jeste, kakvog ja poznajem, da pokaže svoje vrline. Tada je bio sa Vanjom, razvodio se, rekao sam mu:"Daj, bre, Šaki... Svaka čast tim devojkama, ali ti si Ša, na ulici si 30 godina, reper si, neko si i nešto, nešto si napravio". Rekao sam mu da se pokaže kako treba, da pusti žene da njega jure, a ne on njih, da se digne malo. Rekao mi je:"Brate, hvala ti puno, obećavam, videćeš". Došao je do rampe, već se rasplakao zbog nje, tako je već krenuo - priča Zvezdan, koji priznaje da je neretko i sam zbunjen zbog prirode odnosa Mione i Ša i njihovih svađa.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksdić Ša i Miona Jovanović

- On ima neki bag verovatno sa devojkama i kada je u vezama. Doživljavam ga totalno drugačije kad pričamo, jer s njim možeš da pričaš o čemu god da želiš. Gradsko je dete, nije mi jasan sa tom ljubomorom, ne može da razmišlja normalno... Ja sam prošle godine čuo kako priča s Matorom, kako on savetuje druge ljude, ali sebi ne može da pomogne. Kada bih otišao tamo, rekao bih mu odmah:"Spusti loptu, šta ti je. Šta god da je, to je devojka koju si upoznao pre par meseci, zašto do te mere sve to". Ne znam što ne može da je ostavi mesec dana na miru, mislim da bi mu tada sve bilo jasno - ili bi ga jurila, ili tu ne bi bilo ništa. Neka je pusti, pa nek crkne, nek trenira, radi već nešto, pa će videti da li ga stvarno voza ili ne.

Zvwzdan je ponizio Maju Marinković i ogradio se od veze sa njom, pa porkomentarisao njenu ljubav sa Panterom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Maja Marinković

- Mi smo se družili, nismo bili zajedno. Mi smo se tad samo družili (smeh) - našalio se i nasmejao se Zvezdan, a potom rekao:

- Maki... Šta da kažem? Deluje mi jako simpatično, kao što je Janjuš pre neki dan rekao - jako su simpatični. Stanislav će od boksera srednje kategorije postati pero kategorija (smeh). Deluje mi da je Stanislav skroz okej lik, a Maki to zna da nanjuši šta treba i kako treba... Mislim da će Stanislav negde pogrešiti i da će Maki da se iznervira puno, to mi je sigurica. Sada će oči biti uprte u to što radi, skener će se podići na veći nivo, moraće da pazi šta radi. Iako je bio MMA borac i verovatno je vešt, džaba mu, moraće da pripazi - zaključio je Zvezdan za Pink.rs.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading