"SMRTNA KAZNA BI IH NAJMANJE ZABOLELA" Potresno pismo Marije Kulić Danki Ilić RAZARA DUŠU, obratila se MONSTRUMIMA koji su je UBILI!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić napisala potresnu poruku za Danku Ilić!

"SMRTNA KAZNA BI IH NAJMANJE ZABOLELA" Potresno pismo Marije Kulić Danki Ilić RAZARA DUŠU, obratila se MONSTRUMIMA koji su je UBILI!

Foto: TV Pink/printscreen, Facebook

Vest o tragičnoj sudbini male Danke Ilić (2) iz Bora je potresla javnost širom Srbije i regiona. Detalji ovog tužnog događaja su izazvali različite reakcije, tako se na Instagram profilu oglasila majka Miljane KulićMarija Kulić, koju je ova tragedije totalno poremetila. 

Foto: instagram, facebook

Marija Kulić o Danki Ilić

 

Naime, Marija Kulić je na Instagram profilu nakon fotografije, napisala otvoreno pismo, u kojem je potresnim rečima opisala koliko ju je pogodila ubistvo male Danke. 

- Danima u neverici, slomljeni, a sada i dotučeni svi. Danka, lutkica mala, dušo mila, neka te anđeli sada čuvaju. Dva dana ne spavam razmišljajući o kazni monstruma, kakva bi bila. Ipak, smrt bi ih najmanje zabolela - napisala je Marija. 

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram o Danki Ilić

Podsetimo, Miloš Ilić otac monstruozno ubijene dvogodišnje devojčice Danke Ilić za čijim telom se traga rekao je za naš portal da su on i Dankina majka Ivana u užasno teškom psihičkom stanju.

-  Mnogo nam je loše i ne možemo da izadjemo ispred vas i molimo da nas razumete- rekao je Miloš iza zatvorenih vrata stana po kojima se vidi da je "stanovala ljubav".

- Nije nam do priče i smeta nam interesovanje medija za nas u ovom momentu dok čekamo da nađu telo našeg malog anđela kojeg su monstrumi ubili- rekao je Miloš. 

On i njegova supruga ne mogu da se skoncentrišu na bilo šta drugo osim na potragu detetovog tela. Zahvalni su što su mediji uključeni u istragu u želji da se nađu ostaci devojčice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading