ANĐELA ĐURIČIĆ VEČERAS STIŽE NA PINK: Najavljen veliki povratak, učesnici Elite se neće dobro provesti!

Autor:

Zadruga

04.04.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđen dolazak Anđele Đuričić u emisiju, vreme je da kaže šta ima.

ANĐELA ĐURIČIĆ VEČERAS STIŽE NA PINK: Najavljen veliki povratak, učesnici Elite se neće dobro provesti!

Foto: M.M./ATAImages, Pink

Anđela Đuričić

Bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga", Anđela Đuričić, posetila je manastir Ostrog, nakon što je u javnosti nastao skandal zbog njenih eksplicitnih fotografija i snimaka. Naime, posle turbulentnog perioda koji je ostavila iza sebe, Đuričićeva se odlučila za duhovnu introspekciju u jednom od najpoznatijih pravoslavnih manastira u našem regionu.

Anđela našla se u centru pažnje nakon što je njena intimna procurila u javnost, što je izazvalo brojne reakcije, kako javnih ličnosti, tako i šire publike. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje, dok su se drugi zalagali za poštovanje privatnosti pojedinaca. Međutim, bivša zadrugara je, po svemu sudeći, rešila da okrene novi list i nastavi dalje.

Međutim, njen najnoviji potez sada je sve ostavio u šoku. Naime, večeras je najavljena emisija "Pitam za druga", na RED televiziji, koja se emituje iz Pinkove zgrade na Dedinju, u kojoj će gostovati, prvi put nakon diskvalifikacije, Anđela Đuričić.

Republika

Foto: instagram.com/zadruga_elita7

Anđela Đuričić

 

Anđelin povratak obradovao je njene brojne fanove, koji željno iščekuju njene surove komentare na temu dešavanja i učesnika Elite, pa su podržali ovu njenu odluku. 

Inače, Đuričićeva je nedavno putem svojih objava na društvenim mrežama istakla kako smatra da se sa verom u Boga može podneti sve. Jasno je da Anđela prolazi kroz težak period, a fanovi joj maksimalno pružaju podršku putem društvenih mreža. Crnogorka se gotovo svakodnevno oglašava putem Instagrama, ali i TikToka, gde drži lajvove i na taj način zarađuje novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
opet ova pataLo

04.04.2024 21:10

sta je bilo sa tuzbama za pink sta je bilo sa velikom ljubavlju sa sm helga olosu jedan izvini se svima koje si vredjala

Cilka

04.04.2024 21:19

To ona sto ide izduvne gasove Ma nek udje bar ce tamo biti cistiji vazduh dok ona duboko dise (pravi se luda i glumi damu na Redtv)