ANĐELA ĐURIČIĆ ZAVRŠILA POD OSTROGOM: Nakon skandala došla da OKAJA GREHE, spas pronašla u molitvi (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka se posvetila Bogu!

ANĐELA ĐURIČIĆ ZAVRŠILA POD OSTROGOM: Nakon skandala došla da OKAJA GREHE, spas pronašla u molitvi (FOTO)

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić

Bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga", Anđela Đuričić, posetila je manastir Ostrog, nakon što je u javnosti nastao skandal zbog njenih eksplicitnih fotografija i snimaka. Naime, posle turbulentnog perioda koji je ostavila iza sebe, Đuričićeva se odlučila za duhovnu introspekciju u jednom od najpoznatijih pravoslavnih manastira u našem regionu.

Anđela našla se u centru pažnje nakon što je njena intimna procurila u javnost, što je izazvalo brojne reakcije, kako javnih ličnosti, tako i šire publike. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje, dok su se drugi zalagali za poštovanje privatnosti pojedinaca. Međutim, bivša zadrugara je, po svemu sudeći, rešila da okrene novi list i nastavi dalje.

Inače, Đuričićeva je nedavno putem svojih objava na društvenim mrežama istakla kako smatra da se sa verom u Boga može podneti sve. Jasno je da Anđela prolazi kroz težak period, a fanovi joj maksimalno pružaju podršku putem društvenih mreža. Crnogorka se gotovo svakodnevno oglašava putem Instagrama, ali i TikToka, gde drži lajvove i na taj način zarađuje novac.

- Doživela sam da me prodaju baš oni koje sam kupovala ljubavlju. Ali, ja sam opet i svima, davala, sve najbolje od sebe. I kada me povrede, ja uživam pri pomisli da će me pamtiti kao onu koja je najlepše umela da voli - podelila je Anđela nedavno na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lana

31.03.2024 18:53

A gdje joj je popadija? Folirantica!

Melanija

31.03.2024 20:42

Na povratku za Beograd iz Herceg Novog svratila je pod Ostrog da se pomoli Svetom Vasiliju Ostroškom.