OGLASILA SE BIVŠA ZADRUGARKA NAKON PREDOZIRANJA: Niko ne može da je prepozna, evo u KAKVOM je stanju! ŠOK (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja objava poznate rijaltii učesnice je iznenadila sve!

OGLASILA SE BIVŠA ZADRUGARKA NAKON PREDOZIRANJA: Niko ne može da je prepozna, evo u KAKVOM je stanju! ŠOK (FOTO)

Foto: instagram.com/denisedameofficiel

Nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" i atraktivna starleta Deniz Dejm, nedavno se oglasila na drušvenoj mreži Instagram i šokirala javnost jezivom porukom da je dotakla "dno dna", kao i da se predozirala lekom bromazepam mešanjem sa alkoholnim pićem. Na kraju je dodala da se zbog svog mentalnog stanja povlači iz sveta medija, te se oprostila od fanova i izvinila svima koje je povredila.

Međutim, Dejmova se sada oglasila preko svog zvaničnog Instagram profila, te poručila svojim pratiocima da ne brinu, kao i da je živa i da se oseća dobro. Ona je ovom prilikom pokazala i da je znatno promenila svoj fizički izgled.

Ne brinite ljudi, kraljica je živa i dobro je - napisala je bivša zadrugarka, pozirajući sa novom frizurom i bujnim poprsjem u prvom planu.

Podsećanja radi, Deniz Dejm je pre nekoliko dana na društvenoj mreži Instagram zaprepastila javnost uznemirujućem porukom.

Republika

Foto: instagram.com/denisedameofficiel

Deniz Dejm obavestila javnost da se predozirala

Sinoć sam dostigla dno dna. Želela bih da se izvinim svakome koga sam povredila zloupotrebljavanjem bromazepama, alkohola i ostalih supstanci, ucenjivanjem i preteranim partijanjem. Skloniću se iz javnog života i društvenih mreža, kako bih se fokusirala na poboljšanje mentalnog zdravlja - napisala je bivša zadrugarka na pomenutoj socijalnoj platformi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading