ŽESTOK RAT ZADRUGARKI ZBOG PARA! Pijana zvala bivšu cimerku da joj sredi ORGIJE, ne bira s kim će da ima intimne odnose (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milana Mima Šarac hitno se oglasila nakon optužbi Deniz Dejm da ju je molila za finansijsku pomoć!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je jedna od najpoznatijih starleta sa domaće javne scene, kao i nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga", atrkativna Slovenka Deniz Dejm. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Kada nam je otkrivala koja je poslednja poruku koju je dobila, bivša zadrugarka je svojim odgovorom šokirala, jer je razotkrila da njena  bivša cimerka, Milana Šarac, poznatija i pod svojim nadimkom Mima, ima problem sa novcem, te da joj se obratila za finansijsku pomoć.

Svugde mi pišu, ali, evo, poslednja poruka na Instagramu koju sam dobila je od Mimas iz "Zadruge". Htela je da joj pozajmim neke pare, sad me zove... Ne brini, Mima, ja ću te obezbediti, kad te već nije Gruja obezbedio. Žene su tu za žene, otvara valjda neki salon ili tako nešto - otkrila je Dejmova u emisiji "Lično sa".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Deniz Dejm optužila Mimu Šarac da joj je tražila novac

Ovim povodom se sada oglasila i Šarčeva, te istakla da ona nije tražila od Deniz da joj pozajmi novac, već samo vrati njen, koji joj je ona pozajmila ranije.

Jesam je cimala, ali da mi vrati novac koji sam joj pozajmila! I to joj nisam ceo iznos tražila odmah da mi vrati nego pola, jer se već odužilo. Još je ja nazovem posle šest meseci da mi vrati jer mi je taj dan iskrslo nešto i sad saznajem da je ona vama rekla da sam ja njoj tražila... Bože me sačuvaj! A šta i očekivati od devojke koja me non-stop cima da joj nađem jebače - ističe Mima za Republiku, te dalje objašnjava, kada smo je pitali na šta tačno misli:

Republika

Foto: instagram.com/mimasssssssss

Mima Šarac odgovorila Deniz Dejm na prozivke

Devojka me pitala da orgija sa mnom i mojim momkom! Zvala me verovatno pijana oko tri ujutru, i kad sam je "iznapušavala" i rekla da momka nikada ne bih delila ni sa kim, onda mi je rekla da joj nađm nekog, jer mora hitno da se zadovolji. I još mi kaže: "Ma, može i dvojica, trojica..." Tako da, eto, šta reći? Žao mi je što sam ovo morala da odrukam, ali na laži ne ostajem imuna i uzvaćam istinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading