MAJA MARINKOVIĆ PROŠETALA SILIKONSKU ZADNJICU U TANGAMA: Stanislavu i Anđelu ispale oči kada su je videli!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković zvanično otvorila sezonu u Eliti!

MAJA MARINKOVIĆ PROŠETALA SILIKONSKU ZADNJICU U TANGAMA: Stanislavu i Anđelu ispale oči kada su je videli!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starelta Maja Marinković, poznata po svom učešću u rijaliti programima, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim izgledom u kupaćem kostimu. Njen izazovni izgled nije prošao neprimećeno, a posebno je privukao pažnju Stanislava Krofaka, kao i Anđela Rankovića.


Iako je Anđelo imao brojne svađe sa Anitom Stanojević, čini se da to nije sprečilo da uputi poglede ka Maji Marinković. Pored svih nesuglasica, Anđelo očigledno nije mogao da sakrije svoje simpatije prema Maji. Pitanje je da li je Anita primetila ovo ponašanje i kako će se cela situacija razvijati u narednom periodu.

Ovo novo izdanje rijaliti šou programa izazvalo je mnogo pažnje, a posebno se ističe dinamika odnosa između učesnika. Publika pažljivo prati svaki korak i gest, te ostaje da vidimo kakvi će biti dalji razvoj događaja.

Podsetimo, ranije u toku emisije ,,Gledanje snimaka" došlo je do sukoba Anite i Anđela, te joj je on očitao lekciju o njenom ponašanju. Anđelo je zamerio Aniti njeno ophođenje, te joj je jasno izdao sva pravila ponašanja po kojima želi da bude sa njom u vezi. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

- Rekao sam ti neke stvari. Kod tebe neke stvari mogu da se menjaju, a kod mene ne. Nisam kao ti. Ne želim da se svađam, a da se posle mirim na sat vremena. Posle onih izgovorenih reči ništa nije dobro. Navikla si na retardirane odnose - kazao je Anđelo.

- Nije tako - dodala je Anita.

- Plačeš, pa se smeješ, kod mene tako ne može. Sad nemamo o čemu da pričamo, to sam ti rekao - kazao je Anđelo.

- Ja sam u šoku - dodala je Anita.

- Prvo se malo saberi, pa ćemi da vidimo da li si neke stvari shvatila. Te fore sa mnom zaboravi - rekao je Anđelo.

- Nisi ti meni centar sveta - kazala je Anita.

- Sve sam ti već rekao. Nemoj da me smaraš ljubomornim scenama. Nemoj da praviš filmove u glavi. Rekao sam ti šta mi smeta na samom početku - kazao je Anđelo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading