PUKLA BRUKA NENADA ALEKSIĆA ŠA UŽIVO NA PINKU: Miona mu skinula masku, Stanislav jedva dočekao svojih pet minuta!

Autor:

Zadruga

28.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je odlučila da se suprotstavi Nenadu Aleksiću Ša.

PUKLA BRUKA NENADA ALEKSIĆA ŠA UŽIVO NA PINKU: Miona mu skinula masku, Stanislav jedva dočekao svojih pet minuta!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su i sinoć imali žestoku svađu, zbog čega je reper histerično napustio program i krenuo da urla iz petnih žila. On je zabranio Mionu komunikaciju sa bilo kojom osobom u Beloj kući, a ona je pred svima odlučila da mu se suprotstavi i saspe sve u lice:

- Što ne bi ona pričala sa Aneli o Stanislavu, kada on priča sa Markom, Žanom i Matorom da ona gleda Stanislava i on nju - pitao je Milan.

- On njoj zamera priču o bivšima, njemu Stanislav nije bivši. Njemu nije isto jer on kaže da ona i Aneli stalno pričaju o Stanislavu - rekao je Đedović.

- Ja tvrdim da on ima tripove - rekla je Miona.

 

- Danas moje izlaganje ako ste čuli ovde, šta je poslednje bilo i šta mi intuicija kaže?! Jedite go**a i pu**te mi ku**c...Ja sam jasno rekao danas, je l' slušate?! - zaurlao je Aleksić.

- Da je meni ušao ovaj, ona bi mene pitala, to nema ništa loše - rekla je Aneli.

- Nećeš da joj burgijaš mozak...Ja sam rekao da ne sumnjam i da je sreća završetak, odmah sam rekao i seo, tačka i kraj! Je l' treba petsto puta da ponovim, a matori hoće da te spoji sa njim, biće ti žao kada pukne sve zbog matorog - rekao je Ša.

- Ja sa Mićom ne pričam, apsolutno, ne znam o čemu on priča, to su njegova ubeđenja - rekla je Miona.

- Ja neću da se priča o bivšem dečku, ja ne pričam ni sa kim o bivšoj ženi i o vezama. Ako je volite kao drugaricu, podržite je da bude sa mnom, a ako ne, onda nemojte da pričate o bivšem dečku - rekao je Ša.

- Ja da sam nečija drugarica i da vidim da nešto nije okej. On i ja ne razmišljamo isto - rekla je Miona.

- Ona je napravila grešku kada je njemu oprostila prevaru, dečko je rekao da ga je devojka ora**o zadovoljavala - skočio je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading