LEPI MIĆA POTKAČIO MAJU, PA JOJ POMENUO OCA! Starleta mu ovo odgovorila, cimeri zanemeli!

Autor:

Zadruga

27.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite napravili haos!

LEPI MIĆA POTKAČIO MAJU, PA JOJ POMENUO OCA! Starleta mu ovo odgovorila, cimeri zanemeli!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković i njen cimer Lepi Mića napravili su karambol nakon što je pevač podsetio starletu kako se ponašala u prethodnim sezonama rijalitija. Oni su se pokoškali, ali samo na šaljivoj osnovi, pa nije došlo do veće svađe, iako su ovu situaciju iskoristili da se dobro pecnu.

- Majo, ti si ekspert za svađe i prevare u rijalitiju, ali si se u ovoj sezoni smirila. To moram da priznam, mora da te je otac Taki smirio ili ti je zabranio da budeš sa muškarcima. Meni je čudno kako si uspela ovako da se smiriš. Došlo ti je izgleda iz du*eta u glavu - počeo je pevač, a Maja se nadovezala:

Foto: RTV PINK printscreen

Maja Marinković

 

- Mićo, ti si stari lisac! Znam ja vrlo dobro na ša asociraš, ali neće ti uspeti. Svakako da se jesam primitila i to je ono što sam rekla na početku ove sezone - kakvi su neki ja sam anđeo.

 

Podsećamo, Mića i Maja se nisu uvek slagali, pa se tako i danas preprićavaju neke svađe koje su imali u rijalitiju.

- Maja voli da se je*e sa nekim čije dete drži u naručju, je*e se sa muževima svojih velikih prijateljica. Dođe na slavlje, pa se izje*e. Umesto da kaže "Hvala na večeri", ona se je*e u znak zahvalnosti. Dok se nije operisala zvala se cvekla. Svašta sam ja čuo o njoj, ali neću da pričam više da me ne bi sankcionisali. Ona dobro zna ko je i šta je, pred drugima može da se folira, ali kod mene te cake ne prolaze - govorio je Mića svojevremeno u rijalitiju. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading